Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Η "μάχες" της Γ Εθνικής. Η Κόρινθος για νίκη στα Χανιά



Mε τους αγώνες της 15ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Football League 2 στο Νότιο Όμιλο. Από τους δύο πρωτοπόρους ο Παναιγιάλειος κερδίζει τον εκτός έδρας αγώνα του με τον Εθνικό Αστέρα στα «χαρτιά , καθώς η ομάδα της Καισαριανής έχει παραιτηθεί από το πρωτάθλημα, ενώ ο Αχαρναϊκός έχει δύσκολη εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Επισκοπή. Ο τεχνικός της ομάδας του Μενιδίου Φώτης Θανέλλας θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα με μοναδικό στόχο τη νίκη για να παραμείνει η ομάδα στην πρώτη θέση, έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Από την ομάδα της Κρήτης , η οποία προπονήθηκε χθες στο γήπεδο της Βουλιαγμένης από τον Ηλίας Μπουλιός ο οποίος εκτελεί χρέη πρώτου προπονητή λόγω της άδειας του κ. Γιώτη Σταματόπουλου στην Γερμανία, θα απουσιάσουν οι τραυματίες Μαραθιανός , Αντιασβίλι , και οι Κελαιδής, Μιχελιδάκης, Νικηφόρος και Δομάζος.
Η Κόρινθος βρίσκεται από χθες στα Χανιά όπου θα αναμετρηθεί στις 3 το απόγευμα με την τοπική ομάδα. Η νίκη αποτελεί το μοναδικό ζητούμενο για την Μπάρτσα, προκειμένου να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στην πρώτη πεντάδα και να ξεκινήσει την αντεπίθεσή της για την άνοδο. Μετά την χαλαρή προπόνηση στο γήπεδο του Πλατανιά ο Σωτήρης Αντωνίου για το συγκεκριμένο ματς έχει συμπεριλάβει στην αποστολή τους εξής παίκτες: Αρχοντάκης, Σπυρόπουλος, Παππάς, Κατσίκης, Φίλης, Πεχλιβανόπουλος, Κοτσόκολος, Λουμπαρδέας, Γκάτσης, Αράπογλου, Δασκαλάκης (πιθανή ενδεκάδα), Μέλκας, Τατσόπουλος, Λώττας, Χαρίτος, Οζούνογλου, Ματετζίδης, Παπαευθυμίου. Στην Κόρινθο έμειναν οι τραυματίες Σαπάνης, Τσουβαλτσίδης και για αγωνιστικούς λόγους οι Νικολόπουλος, Τεντώνης. Στο ματς των Χανιών, οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την συμπαράσταση των φιλάθλων, καθώς οι οργανωμένοι της Θύρας 3 ταξίδεψαν και στην Κρήτη!, με την ελπίδα να πανηγυρίσουν το "διπλό".
Από την ομάδα των Χανίων θα απουσιάσουν ο τιμωρημένος Κορτσινίδης και ο τραυματίας Παπαδάκης Στην αποστολή επελέγησαν από τον Μουράτ Σεροπιάν 18 ποδοσφαιριστές που είναι οι εξής: Θεοδωρόπουλος, Μαρκαντωνάκης, Μποχώνης, Καμπλιώνης, Ψυχουντάκης, Βουρβαχάκης, Παπαζούδης, Τσατσαρής, Δουμάνης, Ταταράκης, Πάγκαλος, Σαντριάς, Γωνιωτάκης, Τσάτσος, Κουρτάνοβιτς, Κόνιαρης, Πυθαρούλης, Μποτωνάκης
Κομβικής σημασίας είναι ο αγώνας με τον Φωστήρα για την ομάδα της Προοδευτικής την Κυριακή στο γήπεδο του Κορυδαλλού. Οι "βυσσινί" έχουν βάλει ως στόχο να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα αρχής γενομένης από το ματς με τον "Φονέα" και με τη διοίκηση να θέλει μαζική παρουσία του κόσμου, ορίζοντας πολύ φθηνά εισιτήρια. η είσοδος σε άτομα 17 χρονών και κάτω θα είναι δωρεάν στην θύρα 1 (NO GATE). Για όλους τους υπόλοιπους φιλάθλους της ομάδας μας το εισιτήριο θα είναι στην τιμή των 2 ευρώ στην θύρα 1. Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνηση στη φυσική έδρα της ομάδας η οποία έγινε υπό τις οδηγίες του Γιάννη Δρακωνάκη, άπαντες ενημερώθηκαν ότι θα βρίσκονται δύο ώρες πριν την έναρξη του ματς για να τους ανακοινωθεί η 18αδα. Να θυμίσουμε ότι για το παιχνίδι με τον Φωστήρα ο Αντώνης Καλαμάκης δεν υπολογίζει τους τραυματίες Άγγελο Χόρτσα, Δημήτρη Χόρτσα, Αντωνίου και Λέκκα.
Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί στον Κορυδαλλό η ομάδα του Φωστήρα. Πιο συγκεκριμένα, ο τεχνικός του "Φονέα", Θύμιος Γεωργούλης δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Πάλλα, Τσαγκαράκη, Τσούκη και τον τραυματία Τασουλή. Από την άλλη, μετά το χθεσινό χαλάρωμα στον Ταύρο ανακοινώθηκε από την τεχνική ηγεσία η 20αδα που θα αναχωρήσει στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής για τη Νίκαια.
Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα παραταχθεί η ομάδα του Πανηλειακού την Κυριακή στο Στάδιο του Πύργου κόντρα στον Ρούβα. Ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων", Μίλτος Γκόφας πριν ξεκινήσει η προπόνηση του Σαββάτου τόνισε στους παίκτες του: "Πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι και να μην υπάρχει εφησυχασμός αναφορικά με τη βαθμολογική θέση του αντιπάλου!" Από κει και πέρα, ο Έλληνας τεχνικός μετά το τέλος του προγράμματος ανακοίνωσε την 20αδα που στελεχώνεται από τους: Αθανασόπουλο, Κολόκα, Αποστολόπουλο, Κουλό, Λούγκο, Γεωργίου, Βλαχόπουλο, Μήτρου, Α. Καραχάλιο, Τομαρά, Π. Καραχάλιο (πιθανή ενδεκάδα), Μολώνη, Σαλαπάτα, Κατσαρό, Μπιταξή, Σταματέα, Παναγόπουλο, Θεοδωρόπουλο, Ντάλα και Οικονομόπουλο. Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Σαραμαντάς, Σωτηρόπουλος, Κυριακίδης και ο τραυματίας Νομικός.
Στις 11 το πρωί του Σαββάτου έφτασε η αποστολή του Ρούβα στον Πύργο. Μία ώρα μετά οι παίκτες που στελεχώνουν την 18αδα για την ομάδα της Γέργερης γυμνάστηκαν χαλαρά σε γήπεδο της περιοχής με φυσικό χλοοτάπητα. Ο Αλέκος Κούρτογλου στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ρούβα δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους τραυματίες Λαζαρίδη, Τζιράκη, Κίτσο και τιμωρημένους Ταβλαδωράκη και, Κεφαλούκο.
Στον Α. Ο. Γλυφάδας σημαντικές απουσίες μετράει ο Νίκος Παντέλης για το κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι στο Ελληνικό κόντρα στην Καλαμάτα. Ο Έλληνας προπονητής δεν θα έχει στη διάθεση του τους τιμωρημένους Κολοτούρο, Λημνιό, Χατζησαϊα, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Βιδάλη, Καζαντζή που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.
Η Καλαμάτα βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και θέλει μόνο νίκη ώστε να συνεχίζει να ελπίζει στην κατάκτηση της 6ης θέσης που σφραγίζει το εισιτήριο για την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία. Μετά και την περιβόητη υπόθεση Πούτσι όπου χάθηκε οριστικά το παιχνίδι στα... χαρτιά, άπαντες στο "μελανόλευκο" στρατόπεδο προσπαθούν να ξεπεράσουν το σοκ και να κοιτάξουν μπροστά ώστε η ομάδα από τη Μεσσηνία να προσπαθήσει για το ακατόρθωτο.
Πάντως, το τεχνικό δίδυμο Νίκος Κακαλέτρης και Τάκης Σακελλαρόπουλος έχουν να αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα απουσιών καθώς εκτός μάχης έχει τεθεί οι τραυματίες Κώστας Ηλιόπουλος και Σωκράτης Κοψαχείλης. Επίσης, δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Παναγιώτης Τσιμικλής. Αντίθετα, ο Γιάννης Τσόπελας ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και θα βρίσκεται στην αποστολή. Έτσι, ντεμπούτο με τη φανέλα της "Μαύρης Θύελλας" αναμένεται να κάνουν οι Γιώργος Κυριακόπουλος και Χρησταράς όπου θα πάρουν την θέση των Κοψαχείλη και Ηλιόπουλου αντίστοιχα. Πιθανή ενδεκάδα για το ματς με την Γλυφάδα αναμένεται να στελεχώνεται από τους: Κυριακόπουλο, Τσόπελα, Καντούτση, Νουχάνοβιτς, Τριανταφυλλάκη, Ψυχογιόπουλο, Γκαλίν, Χρησταρά, Σκαρλάτο, Σαραντόπουλο και Πούτσι. Η αποστολή συμπληρώνεται με τους Γεωργιόπουλο, Ρήγα, Βασίλιεφ, Κουρέα, Τρίψα και Αντωνόπουλο. Η αποστολή της Καλαμάτας διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας.
Τέλος ρεπό έχει η ομάδα του Αστέρα Μαγούλας.

15η αγωνιστική
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 0 – 3 α. α
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ - ΕΠΙΣΚΟΠΗ
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΦΩΣΤΗΡΑΣ
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ – ΡΟΥΒΑΣ
ΓΛΥΦΑΔΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ .
ΧΑΝΙΑ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Ρεπό ο Αστέρας Μαγούλας