Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Έφεραν "εξάρες" Ερμιονίδα και Πανόπουλο - Ο Πέλοπας νίκησε στην Εύβοια και ελπίζει!

pelopas
Με τον τίτλο του πρωταθλητή να έχει φέτος τυπικό χαρακτήρα στη Δ’ Εθνική, το ενδιαφέρον εστιάζεται στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Στον 7ο όμιλο, ο Πέλοπας Κιάτου  επικράτησε με 1 - 3, εκτός έδρας του Ευβοϊκού Αγίου Νικολάου στα πλαίσια της 18η αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ετσι «ερυθρόλευκοι», με την νίκη τους αυτή  διατήρησαν ακέραιες τις ελπίδες του γιά την άνοδό τους στη Γ΄ Εθνική.
Η πρωτοπόρος του 7ου ομίλου   ΑΕ Ερμιονίδας συνέτριψε με 0 - 6, εκτός έδρας σε γειτονικό αγώνα τον ουραγό Πορτοχελιακό, ενώ ο Μανδραϊκός επεβλήθηκε με 2 - 0 στο ντέρμπι της ημέρας επί του Παναργειακού. Ο Παρνασσός συνέχισε  το θετικό του σερί νικώντας με 3 -  1 τη Χαλκίδα,ενώ ο Πανναυπλιακός έχασε στο Ναύπλιο με 0 - 1 από τον φορμαρισμένο Πανελευσινιακό. Τέλος ρεπό είχε ο Α. Ο. Λουκισίων

H 18η αγωνιστική του 7ου ομίλου.

Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου-Πέλοπας Κιάτου 1 - 3
Πανναυπλιακός-Πανελευσινιακός 0 - 1
Παρνασσός-Χαλκίδα 3 - 1
Πορτοχελιακός-ΑΕ Ερμιονίδας 0 - 6
Μανδραϊκός-Παναργειακός 2 - 0
Ρεπό έχει ο Α. Ο. Λουκισίων

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


Εξάρα και το Πανόπουλο
Σωστό πολυβόλο το Πανόπουλο  που και μαθηματικά κατέκτησε τον τίτλο στον στον 6ο όμιλο, "γάζωσε" με 6 - 0 και τον Διαγόρα Βραχνέικωνκαι οδηγήται σε μία ιστορική άνοδο στη Γ Εθνική, με την κατάκτηση της πρώτης θέσης του  ομίλου . Η Διοίκηση στηρίζει και εμπιστεύεται τον κ. Λάκη Αθανασόπουλο, αναγνωρίζοντας ότι αποτελεί μέρος της ιστορίας του ΠΦΟ Πανόπουλου , οδηγώντας  από την ίδρυση της το 2007 , από το Γ' τοπικό της ΕΠΣ Ηλείας στην Γ' Εθνική Κατηγορία!
Στους άλλους αγώνες του ομίλου ο Ατρόμητος Λάππα επεβλήθει με 4 - 0 επί του ουργού Πάμισου Μεσσήνης , ενώ η Αχαϊκή επικράτησε με 1 - 0 του Εθνικού Μελιγαλά. Ο Παναρκαδικός  στην Τρίπολη έμεινε στο 1 - 1 με τον Εθνικό Σαγέικων, ενώ τέλος, η Εράνη Φιλιατρών έχασε στην έδρα της με 0 - 1 από τη Δόξα Νέας Μανολάδας

Η 16η αγωνιστική του 6ου ομίλου.

Αχαϊκή-Εθνικός Μελιγαλά 1 - 0
Ατρόμητος Λάππα-Πάμισος 4 - 0
ΠΦΟ Πανόπουλου-Διαγόρας Βραχνέικων 6 - 0
Παναρκαδικός-Εθνικός Σαγέικων 1 - 1
Εράνη Φιλιατρών-Δόξα Νέας Μανολάδας 0 - 1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
( Επί 16 αγώνων)