Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΑΝ.ΕΛ: Η λιτότητα σπέρνει το θάνατο…


anelΣτην πολιτική «λιτότητας και φτώχειας» αποδίδουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τους τραγικούς θανάτους των δυο φοιτητών στη Λάρισα από αναθυμιάσεις, και εξαπολύουν σκληρή επίθεση στους τρεις κυβερνητικούς εταίρους.
Παράλληλα, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με ανακοίνωσή τους, επιτίθενται και στον βουλευτή της ΝΔ, Αδωνη Γεωργιάδη, στον οποίο χρεώνουν-σύμφωνα με τους ίδιους- το δόγμα «όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει».
«Νεαρά παιδιά που τα ‘στειλαν οι οικογένειές τους να σπουδάσουν βρίσκονται αυτή τη στιγμή νεκρά τα μισά, διασωληνωμένα στην Εντατική τα υπόλοιπα, επειδή στα πλαίσια του δόγματος Αδ. Γεωργιάδη “όσοι δεν προσαρμόζονται πεθαίνουν”, δοκίμασαν να ζεσταθούν με ένα αυτοσχέδιο μαγκάλι» επισημαίνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και καταλήγουν:
«Η πολιτική της λιτότητας και της φτώχειας που αποφασίζει η Τρόικα και υλοποιεί η συγκυβέρνηση των τριών προθύμων Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη πέρα από τη δυστυχία και την εξαθλίωση, σπέρνει και το θάνατο».
Τέλος, εκφράζουν τα συλλυπητήρια και την οδύνη τους «για τα παιδιά που πέθαναν» και δεσμεύονται να εντείνουν τον πολιτικό αγώνα «για να δοθεί τέλος σε αυτή τη μεθοδευμένη επιχείρηση εξόντωσης της Ελληνικής Κοινωνίας».

ysterografa.gr