Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Δούρου: Η ΑΟΖ δεν είναι… απορρυπαντικό

Rena-Dourou
Η Ρένα Δούρου έχει αποδείξει και άλλες φορές στο παρελθόν ότι “γράφει” εξαιρετικά στην τηλεόραση, ειδικά όταν συνοδεύει τα πολιτικά επιχειρήματά της με ατάκες που εκ των πραγμάτων μπορούν να αποτελέσουν είδηση, και επομένως να αποτυπωθούν σε όσους την έχουν ακούσει.
Ένα τέτοιο παράδειγμα προσέφερε σήμερα το πρωί με την παρουσία της στην εκπομπή “Πρώτη Γραμμή” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου, έχοντας απέναντί της από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, τον οποίο και “στρίμωξε”, με τις θέσεις τις οποίες ανέπτυξε για την πολιτική της κυβέρνησης συνεργασίας υπό τον Αντώνη Σαμαρά.
Η στιγμή που ξεχώρισε ωστόσο ήταν η αποστροφή της για το… σίριαλ της χάραξης ΑΟΖ, με την ιδιότητα και της υπεύθυνης του Τομέα Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ. “Η ΑΟΖ δεν είναι ονομασία… απορρυπαντικού”, ήταν τα λόγια της Ρένας Δούρου, η οποία επιχείρησε να τονίσει το… αιφνίδιο ανάδειξης του θέματος χάραξης Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης, που μέχρι πρότινος δεν ήταν οικεία ως έννοια στην πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας.

ysterogafa.gr