Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Μαχες γιά την πρωτειά στην Α1 Κορινθίας ( ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ & ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ



Η μάχη γιά τον τίτλο φουντώνει καλά στην Α1' Κορινθίας, καθώς σήμερα Σάββατο , στις 3 το απόγευμα , στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής, συγκρούονται μεταξύ τους οι 4 βασικές πρωταγωνίστριες ομάδες που διεκδικούν τίτλο και άνοδο. Στο γήπεδο του Σολομού , ο επικεφαλής στης κατηγορίας Α.Ο. Λουνρακίου δοκιμάζεται εκτός έδρας , στην κόντρα του με τον Α. Ο. Σπαθοβουνίου. Στόχος και των 2 η νίκη, γιά τον ΑΟ Λουτρακίου για να συνεχίσει να ελπίζει στην 1η θέση και γιά την ομάδα του Σπαθοβουνίου για να παραμείνει κοντά στην κορυφή, με την ελπίδα
αν και δεν είναι αυτοσκοπός η κατάκτηση του τίτλου, αλλά όσο η ομάδα παραμένει κανείς δεν θα έλεγε όχι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Τον τίτλο διεκδικούν και οι δύο μονομάχοι της αυριανής αναμέτρησης , στο "Θώδειο" Στάδιο, Ολυμπιακός Λουτρακίου και ΠΑΣ Κλένια, όπου ανάλογα με το αποτέλεσμά του και σε συνδυασμό με αυτό ανάμεσα σε Σπαθοβούνι και ΑΟΛ, μπορεί να κρίνει πολλά, στη υπόθεση τίτλος. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» εκτός από του μόνιμου απόντα Γιώργου Μαυρέλη, θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, να δει αν τελικά θα έχει στη διάθεσή του, δύο πολύ βασικά του στελέχη. Πρόκειται για τον Αλέκο Μπεκιάι, πρώτο σκόρερ της ομάδας φέτος, ο οποίος δεν προπονήθηκε καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στον τετρακέφαλο, αλλά και τον Κώστα Αυγέρη, που ταλαιπωρείται από πόνους στη μέση. Πιθανότατα χωρίς τον Σπύρο Γεώργαρη στη σύνθεσή της, θα παραταχθεί η Κλένια.


Να επιστρέψει στις νίκες επιθυμεί ο Αστέρας Δερβενίου, στην εκτός έδρας κόντρα του , στο Σοφικό με τον Πανσολυγειακό, μετά το επεισοδιακό 0-0 με τον Πανκαμαριακό και την μέτρια εμφάνιση των παικτών του. Ο Νίκος Κολιμάδης, δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τιμωρημένους Γιαννόπουλο και Μετεβελή, αλλά επιστρέφουν οι Καπούς, Ρούτσης που απουσίαζαν λόγω τραυματισμού.
Μπορεί καμία από τις δύο ομάδες να μην κυνηγά κάτι στο φετινό πρωτάθλημα, εκτός από μια καλύτερη κατάταξη, είναι όμως ένα πολύ ενδιαφέρον ματς, σε μια πολύ δύσκολη έδρα, με τους γηπεδούχους φυσικά να θέλουν και αυτοί το «τρίποντο». Στην αναμέτρηση του α’ γύρου, ο Αστέρας Δερβενίου είχε επικρατήσει πολύ εύκολα με 3-0, με χατ τρικ του Μάκη Μυργιώτη, λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο.
Τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου υποδέχεται ο Πανκαμαριακός, στο Ξυλόκαστρο. Ο Γιώργος Καρυώτης, δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Ραχανιώτη, αλλά και στους τιμωρημένους Σκούρα και Τσιπά Γ. και έτσι είναι υποχρεωμένος να προβεί σε αλλαγές στην 11αδα.
Το αρκετά βαρύ 3-5 από τη Θύελλα Πετρίου θέλει να αφήσει πίσω του ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου και θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα και μια καλή εμφάνιση στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανκαμαριακό. Ο Χρήστος Αρδίζογλου, δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Μίχα, αλλά και στον τιμωρημένο Χατζηνικολή και από εκεί και πέρα, είναι στο χέρι του αν θα χρησιμοποιήσει τον Αμπαδιωτάκη, που εξέτισε την ποινή του. Όπως είναι λογικό, για ακόμα μια φορά θα υπάρξουν αρκετοί νεαροί στην 11αδα, με τους Λέπεντζη, Μπόρση και Τζαναβάρα να είναι αυτοί που πλέον είναι υποχρεωμένοι να σηκώσουν το μεγαλύτερο βάρος.
Η Ελλάδα Βέλου με ελλείψεις αντιμετωπίζει την Θύελλα Πετρίου, Eκτός αποστολής αφήνει ο τεχνικός Χρήστος Βελέντζας,για 2ο συνεχόμενο ματς τον Νίκο Κοσκολέτο, τους τραυματίες Ιατρού, Γεωργόπουλο και Βασιλειάδη ,τους τιμωρημένους Σαββίδη και Αντρέα, ενώ αμφίβολοι είναι και οι
Βράκας, Νάκος, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από μικροενοχλήσεις
Στούς Αγίους Θεοδώρους η τοπική ομαδα θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Λουκά, Ράτη, αλλά και τον αρχηγό του, Νίκο Καλογήρου στον αγώνα του με τον Παννεμεατικό
Μια ακόμα πολύ δύσκολη και σημαντική αναμέτρηση δίνει ο Σαρωνικός Γαλατακίου, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Ηρακλή Λεχαίου, σε ένα ματς όπου και οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς, ενώ τέλος εκτός έδρας σωτήριο τρίποντο στα "χαρτιά" θα πάρει ο Εθνικός Ξυλοκερίζης επί της Προοδευτικής Περιγιαλίου η οποία δσεν μετέχει του πρωταθλήματος.

Α1 Κατηγορία
23η αγωνιστική23-02-13 15:00
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ - AΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ - ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ 0-3 α.α.