Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Μάχη αύριο στο " ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ" στο Δερβένι. Ο Αστέρας κόντρα στον Ολυμπιακό Λουτρακίου

Πανέτοιμος ο Αστέρας Δερβενίου, εν όψη του αυριανού αγώνα του , στο γήπεδο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ" Δερβενίου, κόντρα στον Ολυμπιακό Λουτρακίου στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Κορινθίας και όλοι στην ομάδα περιμένουν μια ακόμα νίκη. Ο Χρήστος Χριστοδουλόπουλος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του και ευελπιστεί ότι θα καταφέρει να αποσπάσει ο Αστέρας το «τρίποντο» από τους φορμαρισμένους «ερυθρόλευκους».
 Στον α’ γύρο, ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει αρκετά δύσκολα με 2-1, αλλά τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα καθώς και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.
Ο τεχνικός του Δερβενίου βέβαια γνωρίζει ότι οι παίκτες του έχουν αρκετό καιρό να δώσουν επίσημο ματς, καθώς εκτός από τη διακοπή λόγω των γιορτών, την περασμένη εβδομάδα υπήρξαν οι άνετοι τρεις βαθμοί επί του Περιγιαλίου και περιμένει να δει σε τι κατάσταση είναι, αν και στο φιλικό με τον Πέλοπα έδειξαν καλά στοιχεία.
Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός Λουτρακίου, θα αγωνιστεί πάνοπλος κόντρα στον Αστέρα. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» θα έχει κανονικά στην διάθεσή του τον Κώστα Αυγέρη, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ «ετοιμοπόλεμος» είναι και ο Κλεμπετσάνης. Μοναδική απουσία, παραμένει ο Γιώργος Μαυρέλης, που περιμένει και αυτός την σειρά του σιγά – σιγά να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Από εκεί και πέρα, η πολύ καλή εμφάνιση στο ματς με τη Νεμέα, έχει ανεβάσει την ψυχολογία όλων και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα καταφέρει τελικά η ομάδα να πετύχει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της 1ης θέσης.

Στο Βέλο μετά από δύο συνεχόμενες ήττες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-1), η Ελλάς Βέλου στρέφει την προσοχή της στην αναμέτρηση με τον Παννεμεατικό και οι παίκτες του Χρήστου Βελέντζα θέλουν μόνο τη νίκη, για να επανέλθει και πάλι η ηρεμία στην ομάδα. Ειδικά ο αποκλεισμός από τον Αετό Κρυονερίου, από τη συνέχεια του Κυπέλλου Κορινθίας, έχει επηρεάσει αρκετά όλους στον σύλλογο και η αναμέτρηση με τα «λιοντάρια» είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεκινήσει ένα νέο επιτυχημένο σερί.

Η πρωτοπόρος ομάδα της Κλένιας στην αναμέτρηση εκτός έδρας με τον Εθνικό Ξυλοκέριζας, δεν μπορεί να υπολογίζει όπως δείχνουν τα πράγματα σε τρεις πολύ σημαντικούς παίκτες του, εκτός από τους μόνιμα απόντες Κλαδάκη και Σοπότι. Θα απουσιάσουν λοιπόν οι τιμωρημένοι Μπαστούνης και Σενής, ενώ εκτός θα είναι όπως δείχνουν τα πράγματα και ο Θοδωρής Ζήσης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση τις τελευταίες ημέρες.

Η αναμέτρηση κόντρα στον Σαρωνικό Γαλατακίου, αποτελεί για την Θύελλα Πετρίου ίσως το σημαντικότερο ματς της σεζόν. Ο Θοδωρής Λεκουσιώτης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και ευελπιστεί οι ποδοσφαιριστές του να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις όπως με ΠΑΟΛ και Σπαθοβούνι (άσχετα με το αποτέλεσμα), ώστε να πάρει τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς και να μην ανησυχεί για τυχόν υποβιβασμό στη συνέχεια. Άλλωστε την επόμενη εβδομάδα ακολουθεί το άνετο «τρίποντο» με την Προοδευτική Περιγιαλίου και η βαθμολογική συγκομιδή θα αυξηθεί.

Το Σπαθοβούνι θα έχει το άγχος, καθώς θέλει το «τρίποντο» κόντρα στον Πανκαμαριακό, για να παραμείνει ψηλά στην βαθμολογία και φυσικά να διεκδικήσει μέχρι τέλους την 1η θέση, την οποία φαίνεται πως θέλουν. Ο Σπύρος Αργυρόπουλος, βλέπει τους Γκίμπσον και Βελέντζα Κ., να επιστρέφουν κανονικά, καθώς εξέτισαν τις ποινές τους, αλλά θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον Ντεβό, για να δει αν θα μπορέσει να τον έχει στη διάθεσή του. Από εκεί και πέρα, εκτός είναι σίγουρα ο Χρυσούλας που τραυματίστηκε στο ματς με τη Θύελλα Πετρίου και πιθανότατα θα μείνει εκτός αγώνων για έναν μήνα. Απο την άλλη πλευρά στην ομάδα του Πανκαμαριακού ο Γιώργος Καρυώτης δεν μπορεί να υπολογίζει σε τρεις ποδοσφαιριστές του. Αρχικά είναι οι τιμωρημένοι Σκούρας και Ενό, ενώ εκτός θα είναι για 2ο ματς και ο τραυματίας Βαγιού. Από εκεί και έπειτα, η ψυχολογία είναι καλή παρά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟ Λουτράκι και ο έμπειρος τεχνικός ευελπιστεί ότι παρά τις απουσίες, μπορεί η ομάδα του να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Στο ματς του α’ γύρου, ο Πανκμαριακός είχε ηττηθεί με 2-3, με τον Ντεβό να κάνει μεγάλο ματς, ενώ στο παιχνίδι του Σαββάτου, είναι πολύ πιθανό να μην μπορέσει να δώσει το παρόν λόγω τραυματισμού.

Στην Αρχαία Κόρινθο ο Ηρακλής Λεχαίου επιζητεί "τρίποντο" κόντρα στους Αγίους Θεοδώρους, ενώ ο ΠΑΟ Λουτράκι που πήρε πανηγυρική πρόκριση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Κορινθίας με το εκτός έδρας 5 - 0 επί του Ηρακλή Ξυλοκάστρου , αντιμετωπίζει αύριο στο "ΘΩΔΕΙΟ" τον Πανσολυγειακό.
Τέλος ο Ατρόμητος Χιλιμοδίου παίρνει το "τρίποντο στα χαρτιά" επί της Προοδευτικής Περιγιαλίου πουέχει αποχωρήσει του πρωταθλήματος
 

17η αγωνιστική 15.00
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛ/ΖΗΣ - ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ
ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ - ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ -   ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ
ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ/ΔΙΟΥ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡ. 3-0 αα