Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Ο Α. Ο. Λουτρακίου έμεινε στο "Χ" με τον Αστέρα και έπεσε, στο Δερβένι από τον "θρόνο" του (video)


Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του Αστέρα Δερβενίου με τον ΠΑΟ Λουτράκι , στο γήπεδο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ" στο Δερβένι, ύστερα από υπέρροχο αγώνα,καθώς οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες να πάρουν το παιχνίδι, τελικά... μοίρασαν βαθμούς και θέαμα με το ισόπαλο 2 - 2.


Η ομάδα του Λουτρακίου προηγήθηκε στο 6΄ με δυνατό σουτ του Χρυσαφιδη, μετά από γύρισμα του Αποστολάκη από τα πλάγια όμως ο Αστέρας έδειξε για μια ακόμα φορά ότι δεν αστειεύεται. Έξι λεπτά αργότερα, στο 12΄, απάντησε με τον συνήθη ύποπτο Μυργιώτη , που με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μετεβελή, ισοφάρισε ενώ στο 24΄ ο ίδιος με πέναλτι που κέρδισε από τον Τσώκο έδωσε το προβάδισμα στον Αστέρα .
Στο 32΄ οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρία με τον Δημάκη από την μικρή περιοχή, μετά σέντρα του Αντωνίου απο πλάγια, να ισοφαρίσουν και ο Κολιμάδης μπλόκαρε έγκαιρα. Τρία λεπτά αργότερα οι Λουτρακιώτες μετά από κόρνερ του Αποστολάκη, κεφαλιά του Κουγιουμτζίδη κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Αστέρα.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 54΄ ο Αστέρας έχασε την ευκαιρία να διευρύνει την διαφορά όταν ο Αναγνωστόπουλος, μετά από κάθετη πάσα του Δημόπουλου, βρέθηκε απέναντι στον Μπέκο που έπεσε και έδιωξε τελευταία στιγμή με τα πόδια.



Η ομάδα του Λουτρακίου ισοφάρισε στο 67΄ με εκτέλεση φάουλ του Αποστολάκη που κέρδισε εκτός περιοχής ο Καλλάς στο τελικό 2-2.
Στο 83' και πάλι ο ΠΑΟΛ απείλησε την άμυνα του Αστέρα, με τον Αποστολάκη να περνάει όμορφα τον Μαστρογιαννόπουλο που σουτάρει, με τον Κολιμάδη να απομακρύνει δύσκολα.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα και συκεκριμένα στο 92' ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν με τον Δημόπουλο να κάνει το σουτ από πολύ μακριά και την μπάλα να περνάει ξυστά από το δεξί δοκάρι του Μπέκου.

Δυστυχώς γιά τον Αστέρα δεν έλειψαν και οι τραυματισμοί καθώς οι Μυργιώτης και Κουτρούλης έχουν πρόβλημα στο πόδι, ενώ ο Αναγνωστόπουλος έσπασε ένα οστό στον καρπό του δεξιού του χεριού σε μια ανύποπτη φάση όταν άθελά του, τον πάτησε κάποιος παίκτης των φιλοξενούμενων. Τέλος ο Τόλιας δείχνει ακόμα επηρεασμένος από τον τραυματισμό του στη μέση και δε μπόρεσε να βοηθήσει όσο θα ήθελε. Μετά το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Λουτρακίου , "εκτοπίστικε" από τον Α. Ο. Σπαθοβουνίου από το βαθμολογικό ρετιρέ της Α1 Κορινθίας, στον πόντο, ενω την ΑΟΛ ισοβάθμησαν στη δεύτερη θέση , ο ΠΑΣ Κλένια και η Ελλάς Βέλου και την ακολουθούν στον -1 βαθμό ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου και ο Ολυμπιακός Λουτρακίου
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ: Κολιμάδης, Μαστρογιαννόπουλος,  Μετεβελής, Γιαννακόπουλος, Γιαννόπουλος, Φωλιάς, Κουτρούλης (70' Παπαδημητρίου), Αναγνωστόπουλος, Μυργιώτης, Δημόπουλος, Τόλιας (79'΄Βυζάς)
ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ:Μπέκος, Σπέτσης, Τσώκος (46' Τσώκος), Αντωνιου (92' Παυλάτος), Μαυρέλης, Αποστολάκης, Καλλάς, Γιαννακούλης, Κουγιουμτζίδης, Δημάκης (73' Βουτσινάς), Χρυσαφίδης