Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Δ.Σ. Πατρέων: «Open date» με τις παραιτήσεις των μελών και του δημάρχου


Μήνυμα προς την κυβέρνηση στέλνει το δημοτικό συμβούλιο Πατρέων, το οποίο συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως, και με ψήφισμά του-εισήγηση του Γιάννη Δημαρά αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραιτηθούν τα μέλη του και ο δήμαρχος, σε συντονισμό με άλλους δήμους της χώρας, στην περίπτωση που δεν αποσυρθεί το μέτρο της διαθεσιμότητας.
Στο ψήφισμα, που πέρασε με τη δημοτική πλειοψηφία καθώς και τις ψήφους των ανεξάρτητων Τασίας Παπαντωνοπούλου και Γεωργίας Χρυσανθακοπούλου, αποφασίστηκε να σταλούν στα συναρμόδια υπουργεία στοιχεία με τις ελλείψεις προσωπικού, όχι όμως και στοιχεία υπαλλήλων ΙΔΑΧ ΔΕ, καταγγέλλεται η Πράξη Μανιτάκη, ο δήμος δηλώνει πως θα ξεκινήσει ενημέρωση της κοινής γνώμης (κάτι που είναι και θέση του Έκτακτου Συνεδρίου της ΚΕΔΕ).
Για το θέμα του θαλάσσιου μετώπου και του λιμανιού, η συζήτηση στο Σώμα θα γίνει μεθαύριο, στις 8 το βράδυ. Σύμφωνα με την ενημέρωση Δημαρά στο δημοτικό συμβούλιο, υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρόεδρο του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων για το ζήτημα το μεσημέρι της επόμενης Παρασκευής.