Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Τα λένε την Τρίτη για το μέλλον της κυβέρνησης - “Πυρετός” συσκέψεων για Σαμαρά από το πρωί

Antonis-Samaras-Megaro-Maximou
Ο Αντώνης Σαμαράς θα συναντηθεί με τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση, τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη στο Μέγαρο Μαξίμου, την Τρίτη το βράδυ (20.00).
Στη σύσκεψη αναμένεται να συζητηθεί η επαναπροσαρμογή της στρατηγικής της κυβέρνησης μετά την απόφαση του Eurogroup για την εκταμίευση της δόσης, θα λυθούν οι όποιες εκκρεμότητες αναφορικά με το φορολογικό, ενώ θα τεθεί επί τάπητος και ο μελλοντικός ανασχηματισμός, καθώς και η συμμετοχή στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ σε αυτόν.
ektakti
Στο μεταξύ συνεχείς συσκέψεις με τους στενούς του συνεργάτες είχε από το πρωί στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αντώνης Σαμαράς καθορίζοντας τη στρατηγική που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση για το επόμενο διάστημα μετά και τη θετική απόφαση του Eurogroup που οδηγεί στην εκταμίευση της δόσης.
Προτεραιότητα για τον Πρωθυπουργό είναι η προσέλκυση ξένων επενδύσεων αλλά και η επέκταση όσων ήδη βρίσκονται στη χώρα μας με στόχο την εισροή κεφαλαίων και την ενίσχυση της ρευστότητας αλλά και την μείωση της ανεργίας.

Τη Δευτέρα το πρωί ο Αντώνης Σαμαράς θα δεχθεί στο γραφείο του εκπροσώπους 16 μεγάλων πολυεθνικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα παρουσία και των κκ Στουρνάρα, Χατζηδάκη και Μηταράκη. Στόχος του Πρωθυπουργού είναι η διεύρυνση της παρουσίας τους στην Ελλάδα και φυσικά η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
Τέλος την Τετάρτη το βράδυ θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στα επίσημα εγκαίνια της αντιπροσωπείας του ιδρύματος Konrad Adenauer, στο Μουσείο της Ακρόπολης.

ysterografa.gr