Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Η πρώτη ενδεκάδα του Ρότσα - Eπιλέγει και Τριανταφυλλόπουλο


Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το πρώτο ματς της μετά-Φερέιρα εποχής με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα να ανοίγει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα.
Ο Αργεντινός τεχνικός ετοιμάζεται για το (τρίτο) ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Οι “πράσινοι” δεν έχουν άλλα περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες και στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θέλουν να ξεκινήσουν την αντεπίθεση τους.
Ο Ρότσα είδε με ικανοποίηση την Παρασκευή, τους διεθνείς Καρνέζη, Βύντρα και Σπυρόπουλο να επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ωστόσο πρόβλημα προέκυψε με τον Χριστοδουλόπουλο ο οποίος δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό προσαγωγό.
Από κει και πέρα ο Αργεντινός φαίνεται πως έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα ξεκινήσει κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ θα είναι ο Σεϊταρίδης, αριστερό ο Σπυρόπουλος και στόπερ ο Βύντρα με έναν εκ των Τριανταφυλλόπουλο ή Βελάσκες.
Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Βιτόλο, Ζέκα και Σισοκό, ενώ στις πτέρυγες οι Μαυρίας και Κουίνσι. Τέλος, την θέση στην κορυφή της επίθεσης διεκδικούν ο Τοτσέ με τον Πετρόπουλο.