Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Επεσαν οι μάσκες στο ΠΑΣΟΚ και βγήκαν τα μαχαίρια! - Απίστευτοι χαρακτηρισμοί και σκληρές κουβέντες από στελέχη του κόμματος



Μια κόντρα που δεν έχει γυρισμό με χαρακτηρισμούς αλλά και κουβέντες που δύσκολα μπορεί να πάρει κανείς πίσω στο ΠΑΣΟΚ. Τα όσα ακούγονται από στελέχη του κόμματος, που είχαν και θέσεις ευθύνης τόσο στο ΠΑΣΟΚ όσο και στις κυβερνήσεις του, μόνο να εξοργίσουν μπορούν όχι τους ίδιους αλλά ίσως εκείνους που τους άκουγαν τόσα χρόνια και τους πίστευαν.

Πολλά από όσα βγαίνουν από τα χείλη τους, απέχουν από την λεγόμενη πολιτική αντιπαράθεση και αγγίζουν τα όρια του λεγόμενου στην καθομιλουμένη "ξεκατινιάσματος".

Ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και υφυπουργός, Σωκράτης Ξυνίδης αισθάνθηκε την ανάγκη να μοιραστεί με τον κόσμο τις βυζαντινές ίντριγκες που γίνονται στο κόμμα του, χρίζοντας πρωταγωνιστές όλους τους κορυφαίους, εκτός όμως από τον Γ.Παπανδρέου - του οποίου υπήρξε στενός συνεργάτης. (διαβάστε το άρθρο του κ.Ξυνίδη)

Οργισμένος εμφανίστηκε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος με την  κα Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου η οποία χθες ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το ΠΑΣΟΚ.
"Η κ. Ξενογιαννακοπούλου είναι κρατικοδίαιτη, περνούσε από θέση σε θέση επί 30 χρόνια και έστειλε τα απόνερα σε εμάς να τα διαχειριστούμε", είπε ο βουλευτής.
Δεν άφησε όμως απέξω και τον Σωκράτη Ξυνίδη λέγοντας σκωπτικά: «όποιος είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια ξέρει. Δεν άντεξαν στα δύσκολα και έφυγαν, εμείς αντέχουμε στα δύσκολα, και δε θα γίνουμε συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ».
Η κα Ξενογιαννακοπούλου επανέλαβε σήμερα στον ΣΚΑΪ ότι το ΠΑΣΟΚ έγινε παράρτημα της ευρύτερης κεντροδεξιάς. 

newsit.gr