Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Τέλος ο Φερέιρα από τον Παναθηναϊκό! - Ο Ρότσα στη θέση του


Παρελθόν αποτελεί από τον Παναθηναϊκό ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά τη συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο καθώς του έδειξε την πόρτα της εξόδου , εξηγώντας του πως “…δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά, Ζεσουάλντο. Το κλίμα είναι βαρύ”.
Ο Πορτογάλος τεχνικός πλήρωσε τις τραγικές εμφανίσεις και τη χειρότερη πορεία της ομάδας στη σύγχρονη ιστορία της
Ο Γιάννης Αλαφούζος στήριξε όσο κανένας άλλος τον Φερέιρα αλλά οι πιέσεις του κόσμου και των συνεργατών του του άλλαξαν άποψη. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν πήγε στην Παιανία και συναντήθηκε με τον Πορτογάλο τεχνικό όπου αποφάσισαν να σταματήσει η συνεργασία τους
Σύμφωνα με πληροφορίες ο αντικαταστάτης του θα είναι ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο οποίος θα έχει βοηθό τον Γιάννη Βονόρτα οι οποίοι και αναμένεται να καθοδηγήσουν τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο βετεράνος άσος που έχει ήδη θητεύσει δύο φορές στον πάγκο του "τριφυλλιού" βρισκόταν στην Παιανία για να προπονήσει την ομάδα Νέων, όταν ειδοποιήθηκε να φύγει άμεσα από τις εγκαταστάσεις για να συναντήσει τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού.
Στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως ο αργεντινός γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα, ξέρει καλά τους νέους από την στιγμή, που τους προπονούσε και πιστεύουν πως τουλάχιστον προσωρινά είναι μία λύση ορθολογική.