Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Αντωνίου: «Κόρινθος όπως… Ολυμπιακός!»

Μονόδρομος είναι η πρώτη θέση στον Νότιο όμιλο της Football League 2 και επομένως η άνοδος στην Football League σύμφωνα με τον νέο προπονητή της Κορίνθου, Σωτήρη Αντωνίου.
«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μπεθάνη, τη διοίκηση και τον κ. Λιβανό για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και την ευκαιρία που μου έδωσαν να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της Κορίνθου. Για μένα είναι ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου και φιλοδοξώ να πετύχω. Έχω πλήρη επίγνωση σε ποια ομάδα ήρθα και πιστεύω πως η Κόρινθος είναι ο... Ολυμπιακός της κατηγορίας», ήταν η αρχική τοποθέτηση του κ. Αντωνίου στο korinthiasports.gr για να προσθέσει:
«Περιμένω και εγώ και οι ποδοσφαιριστές να σταθεί ο κόσμος δίπλα μας και να στηρίξει την προσπάθεια. Δεν είχα έρθει στο γήπεδο του Συνοικισμού και με εξέπληξε ευχάριστα. Είναι πράγματι... κλουβί και θέλω να έχει παλμό και δύναμη σε κάθε ματς, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Φωστήρα».
Για την αναμέτρηση με τον Φωστήρα και τους στόχους της ομάδας: «Για μας ο αγώνας της Κυριακής είναι τελικός. Και όπως είπα και στα παιδιά στην προπόνηση, οι τελικοί κερδίζονται με καρδιά και με ψυχή. Θέλω να περάσω στην ομάδα τη νοοτροπία του νικητή και να καταλάβουν όλοι οι ποδοσφαιριστές και κυρίως τα νέα παιδιά πως η Κόρινθος είναι μεγάλη ομάδα. Ήρθα στην Κόρινθο για να βγάλουμε την ομάδα πρώτη και να πανηγυρίσουμε την άνοδο, δεν ήρθα ούτε για την 5η ούτε για την 6η θέση!».

Με Τάκη Παπαδόπουλο κόντρα στα Χανιά ο Παναιγιάλειος

Στη διάθεση του Νίκου Κουρμπανά για την αναμέτρηση του Παναιγιάλειου με τα Χανιά στην Κρήτη την Κυριακή (11/11) για τη Football League 2 τέθηκε ο Τάκης Παπαδόπουλος, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.
Ο Έλληνας τεχνικός τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αγώνα, στην οποία βρίσκονται συνολικά 19 ποδοσφαιριστές. Η ομάδα του Παναιγιάλειου έκανε μια τελευταία προπόνηση, χαλάρωμα επί της ουσίας, σε γήπεδο των Χανίων σήμερα το μεσημέρι
Αναλυτικά η αποστολή: Μπαλτιμάς, Καράδαης, Σανδραβέλης, Θεοφανόπουλος, Αγουρίδης, Τ. Παπαδόπουλος, Ακπαρίδης, Σούλης, Παπαχρήστος, Μαυρόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Γκοτσούλιας, Αργυρόπουλος, Μπούνας, Σκαρτσίλας, Μπουλούμπασης, Διαμαντόπουλος, Μπουρλάκης και Λαζανάς.