Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

4 και...λίγα ήταν!–Ντροπιαστική συντριβή για τον Άρη στη Κομοτηνή


Οι Θεσσαλονικείς πήγαν στην Κομοτηνή για να παίξουν τελικό επιβίωσης αλλά παρουσιάστηκαν για άλλη μία φορά κατώτεροι των περιστάσεων και είδαν τον Παπαδόπουλο να κάνει ότι θέλει και να οδηγεί τον Πανθρακικό στο εντυπωσιακό 4-0, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια. Μοναδικό ελαφρυντικό για την ομάδα του Πασσιαλή, η οποία πλέον βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη, πως έπαιζε με παίκτη λιγότερα από το 36΄.
Η καλή μέρα φάνηκε απ΄το... πρωί για τον Πανθρακικό καθώς μόλις στο 30ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης ο Δημήτρης Παπαδόπουλος με προβολή μετά τη σέντρα του Λουσέρο έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, πετυχαίνοντας το πιο γρήγορο γκολ του φετινού πρωταθλήματος.

Αμέσως μετά το ματς διακόπηκε για 13 λεπτά λόγω των χημικών που είχαν πέσει νωρίτερα κατά την διάρκεια επεισοδίων οπαδών του Άρη με την αστυνομία. Ωστόσο μόλις βγήκαν ξανά στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες τίποτα δεν άλλαξε. Ο Πανθρακικός άγγιξε το 2-0 με τον Βαϊρουά να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι στο 6΄, ενώ τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τον Άρη στο 36΄όταν ο Γκέσιος είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον Σπάθα και άφησε την ομάδα του 10 παίκτες. Σα να μην έφτανε αυτό λίγο πριν το ημίχρονο ο Μπαϊκαρά με εξαιρετική κεφαλιά έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στον Πανθρακικό.

Στο δεύτερο ημίχρονο και παρά τις αλλαγές του Πασσιαλή δεν άλλαξε η εικόνα του αγώνα. Στο 54΄ο Παπαδόπουλος νίκησε τον Βελλίδη στο τετ α τετ φτάνοντας τα 6 γκολ στο πρωτάθλημα. Ο Άρης δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός, ενώ τα πολλά κενά στην άμυνα έδιναν την ευκαιρία στους γηπεδούχους να βγάζουν συνεχώς ευκαιρίες. Στο 75΄ ο Λουσέρο έγραψε το τελικό 4-0, σκορ που μοιάζει μικρό με βάση την εικόνα του αγώνα καθώς στο 85΄ο Παπαδόπουλος σημάδεψε για δεύτερη φορά το οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Κομοτηνής πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη, αφήνοντας εκεί τον Άρη ο οποίος έμεινε με 10 βαθμούς μετά από 12 αγωνιστικές.

Πανθρακικός (Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Σκλιοπίδης, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης (Μελίσσης 13’, Μουνάφο 42’), Λαδάκης, Καστσελάν, Βαϊρουά (79’ Κυβελίδης), Μπαϊκαρά, Λουσέρο, Παπαδόπουλος

Άρης (Πασιαλής): Βελλίδης, Καζναφέρης, Παπαζαχαρίας, Γιαννίτσης, Μαργαρίτης, Κοέλιο, Παπαστεριανός, Οικονομόπουλος (Ψυχογιός 55’), Γκέσιος, Σουνάς (79’ Ασλανίδης), Αγκάνθο (Κανούλας 62’)