Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Έπιασε 12άρι Παναιγιάλειος - Χωρίς νικητή το Πελοποννησιακό ντέρμπι

Ο Παναιγιάλειος συνεχίζει την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα της Football League 2 και βρίσκεται στην κορυφή του Νότιου ομίλου . Σήμερα , στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής, πήρε το ντέρμπι απέναντι στον Φωστήρα με 1-0, χάρις σε γκολ του Λαζανά στο 81΄, ενώ στο 28'  είχε δοκάρι με τον  Σούλη
Παναιγιάλειος (Νίκος Κουρμπανάς): Μπαλτιμάς, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Σούλης, Ακπαρίδης, Μαυρόπουλος, Γκοτσούλιας, Αργυρόπουλος, Μπούνας, Λαζανάς, Σκαρτσίλας.
Φωστήρας (Κώστας Ψυρόπουλος):
Αρχοντάκης, Μπιλίτσης, Πεταυράκης, Νικολόπουλος, Παραράς, Μπούμπας, Τασουλής, Δωροβίνης, Κάμπας, Βαβάτσικος, Καλλέργης.
Μάλιστα, ο Παναιγιάλειος απομακρύνθηκε κι άλλο από τον  Αχαρναϊκό που έχασε στη Μαγούλα με 2-1 και την δεύτερη θέση από τον Αστέρα. Στο 57' ο Χρυσάφης έβαλε σε θέση... οδηγού την ομάδα του, κάνοντας το 1-0, ωστόσο οκτώ λεπτά αργότερα ο Βεστάκης έφερε το ματς στα ίσα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τον Αχαρναϊκό.
Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έπαιζαν από το 57' με δέκα παίκτες, αφού ο Έβερετ είχε αντικρίσει την κόκκινη κάρτα, ωστόσο αυτό δεν τους απέτρεψε από το να κυνηγήσουν τη νίκη. Έτσι, στο 73' ο Μπιμπίρης διαμόρφωσε το 2-1, που έμελε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.
Αστέρας Μαγούλας (Αντώνης Πριόνας): Μητσέας, Τριάντος, Ιατρού, Μπιμπίρης, Στρατομήτρος, Χρυσάφης (89' Μπούγιας), Μαρίνου (60' Πέττας), Μπέχλης, Δημητριάδης, Έβερετ, Κορνελάτος (72' Αλεξίου).
Αχαρναϊκός (Φώτης Θανέλλας): Παγούδης, Μανάλης, Μαγγίνας, Αθανασόπουλος (65' Νταβαρίνος), Καλογερόπουλος, Βεστάκης, Δασκαλάκης (78' Νεοφύτος), Νιάρος, Χριστόπουλος, Καλαμιώτης (55' Μακρυγιάννης), Αναστασίου.

Περισσότερους από 1.500 θεατές προσέλκυσε το πελοποννησιακό ντέρμπι ανάμεσα στην Καλαμάτα και στην Κόρινθο στο γήπεδο της Μεσσηνιακής πρωτεύουσσας, έφυγαν όμως όλοι με το παράπονο ότι δεν είδαν ούτε ένα γκολ...καθώς ήρθαν ισόπαλες 0-0
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις με την Κόρινθο να έχει κλείσει πολύ καλά τους χώρους και να ψάχνει το γκολ μέσω των αντεπιθέσεων. Η «Μαύρη Θύελλα» ανέβασε στροφές στο δεύτερο 45λεπτο και έψαξε το τέρμα που θα της έδινε το τρίποντο. Το άγγιξε σε τέσσερις περιπτώσεις με τους Σκαρλάτο (σουτ άουτ στο 52' και νέο σουτ στις καθυστερήσεις το οποίο αποκρούστηκε από τον Δημαράκη), Καντούτση (κεφαλιά άουτ στο 60') και Αθανασόπουλο (74' κοντινή προβολή, απέκρουσε ο Δημαράκης), ωστόσο η μπάλα δεν πέρασε ποτέ την τελική γραμμή του τέρματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κόρινθος τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Νικολόπουλο στο 94'.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κοψαχείλης, Τρίψας (61' λ.τ. Ανδρεόπουλος), Μπαούρης (36' Γεωργιόπουλος), Καντούτσης, Ψυχογιόπουλος, Τσαγκαράκης, Τσιμικλής, Ηλιόπουλος (46' Αθανασόπουλος), Πούτσι, Σκαρλάτος, Τριανταφυλλάκης.
ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δημαράκης, Παππάς, Σπυρόπουλος, Παπαευθυμίου, Λουμπαρδέας, Κατσίκης, Φίλης, Πεχλιβανόπουλος (61' Τάνης), Τσουβαλτσίδης, Λίνο (46' Νικολόπουλος), Σαμπάνης (77' Αμπαδιωτάκης).

Η  Γλυφάδα  έκανε… το λάθος να προηγηθεί στον Πύργο, στο 7ο λεπτό  με κεφαλιά του  Γιάννη Κολοτούρου αλλά το μετάνοιωσε καθώς  …«έφαγε» 4 γκολ (4-1 το σκορ) από τον Πανηλειακό  την ομάδα του Στέλιου Γιαννακόπουλου, ανατρέποντας το εις βάρος του σκορ με χατ τρικ  του Νομικού  (25', 55', 66') και το γκολ στο 82' του Βλαχόπουλου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Στέλιου Γιαννακόπουλου
Πανηλειακός (Στέλιος Γιαννακόπουλος): Αθανασόπουλος, Κουλός, Σαραμαντάς, Κολόκας, Νομικός, Σαλαπάτας, Σωτηρόπουλος (62' Λούγκος), Βλαχόπουλος, Κοτσόκολας, Καραχάλιος, Κυριακίδης.
ΑΟ Γλυφάδας (Βαγγέλης Μάλλιος): Χώνος, Χατζησαϊας, Νικόλτσης, Καρλιαμπάς, Κολοτούρος, Σκάρος, Κόντι, Μουστόγιαννης, Καζαντζής, Ζαχαράτος, Καϊμακαμούδης.
Τέλος η Προοδευτική πέρασε σαν... σίφουνας από την Κρήτη καθώς επεβλήθει με 4-0 της Ρούβα (1' Μπέλερης σουτ, 50' Αργυρίου κεφ, 53', 64' Λέκκας σουτ)

Τα σημερινά αποτελέσματα στο Νότιο όμιλο
Αστέρας Μαγούλας - Αχαρναϊκός 2-1
Πανηλειακός - ΑΟ Γλυφάδας 4-1
Ρούβας - Προοδευτική 0-4
Καλαμάτα - Κόρινθος 0-0
Παναιγιάλειος - Φωστήρας 1-0
Επισκοπή - Εθνικός Αστέρας 3-0 α.α
 Τα Χανιά είχαν ρεπό.

Η βαθμολογία

1. Παναιγιάλειος

4

7-0

12

2. Αστέρας Μαγούλας

3

4-4

6

3. Προοδευτική

4

6-3

6

4. Επισκοπή

3

6-3

6

5. Αχαρναϊκός

4

6-5

6

6. Καλαμάτα

4

3-2

6

7. Κόρινθος

4

5-4

5

8. Φωστήρας

4

4-4

5

9. Γλυφάδα

4

6-8

5

10. Πανηλειακός

4

6-7

4

11. Χανιά

3

4-4

3

12. Ρουβάς

4

3-7

3

13. Εθνικός Αστέρας

3

0-0

-5