Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Σ. Βούλτεψη: Επανέλαβε τα περί «ρουφιανομάγαζου» αναφερόμενη στο ΣΔΟΕ

Σ. Βούλτεψη: Επανέλαβε τα περί «ρουφιανομάγαζου» αναφερόμενη στο ΣΔΟΕ. Νέα επίθεση στον πρώην υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου
Και νέες δηλώσεις για το ΣΔΟΕ έκανε σήμερα, Πέμπτη, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη, με αφορμή την υπόθεση Μεϊμαράκη, αλλά και τον έλεγχο για «ύποπτο πλουτισμό» 32 πολιτικών προσώπων. Η κα Βούλτεψη σε δηλώσεις που έκανε το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, επανέλαβε τα όσα είπε και στη Βουλή περί «ρουφιανομάγαζου», ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου «είχε δημιουργήσει παράκεντρο στο ΣΔΟΕ για να συγκεντρώνει στοιχεία για αντιπάλους του».
Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τετάρτη, η κα Βούλτεψη μιλώντας στη Βουλή, είχε χαρακτηρίσει το ΣΔΟΕ «ρουφιανομάγαζο» και «εξωκοινοβουλευτικό κέντρο συκοφαντίας και διαρροών», ενώ επιτέθηκε και στον υπουργό Οικονομικών στον οποίο συνέστησε να είναι πιο προσεχτικός.
«Οι έξυπνοι τα έχουν τα λεφτά σε οφ σορ, να αφήσει τα κουτσομπολιά και τις διαρροές το ΣΔΟΕ, σε ρουφιανομάγαζο εξελίσσεται. Επιτέλους να κάνει σωστά τη δουλειά του. Το Κοινοβούλιο πλήττεται με τρόπο που μπορεί να οδηγήσει σε εκτροπή της χώρας. Να μαζευτεί το ΣΔΟΕ και ο υπουργός Οικονομικών δεν έχει δουλειά να μιλά για λίστες γιατί δεν ξέρει τίποτα για λίστες. Να είναι πιο προσεχτικός. Το να δημιουργείται ένας μύθος από τα επίσημα χείλη και του υπουργού Οικονομικών τότε δημιουργείται πρόβλημα στη χώρα» είπε.
Γ. Παπακωσνταντίνου: Στη δικαιοσύνη για ανήθικους και ψευδείς ισχυρισμούς
Απαντώντας στη βουλευτή της ΝΔ κ. Βούλτεψη, ο πρώην υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου, χαρακτήρισε «εξοργιστικούς, ανήθικους και προφανώς παντελώς ψευδείς ισχυρισμούς», τα όσα είπε στη βουλή και προσέθεσε ότι η κ. Βούλτεψη θα κληθεί από την ελληνική Δικαιοσύνη, όπου ο ίδιος θα προσφύγει, για να δώσει εξηγήσεις επειδή η βουλευτική ασυλία «δεν μπορεί να καλύπτει την ξεδιάντροπη συκοφαντική δυσφήμιση».

Επιπλέον, μίλησε για προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από έρευνες για περιουσιακά στοιχεία πολιτικών και υποστήριξε ότι πολλοί από αυτούς που «χύνουν κροκοδείλια δάκρυα» για τις προσπάθειες αποσταθεροποίησης και σπίλωσης του πολιτικού κόσμου, έκαναν και κάνουν ακριβώς τα ίδια με αυτούς που καταγγέλλουν. «Στην ίδια αθλιότητα μεγάλωσαν, ζουν και αναπνέουν», καταλήγει.

eklogika.gr