Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Συνεδρίαση της Επιτροπής Καταλληλότητας για την εξεύρεση γηπέδου με σκοπό την ανέγερση του νέου Γενικού Καταστήματος Κράτησης Πελοποννήσου


Η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Καταλληλότητας για την εξεύρεση γηπέδου με σκοπό την ανέγερση του νέου Γενικού Καταστήματος Κράτησης Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012 στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη. Στη σύσκεψη, συμμετείχαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Πελοποννήσου κ.κ. Σπυρίδων Φλώρος και Παναγιώτα Λαπαθιώτη, ο πρόεδρος της επιτροπής και προϊστάμενος Χωροταξίας και Υποδομών της «Θέμις Κατασκευαστικής» κ. Κώστας Ανεστάκος ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Ιωάννης Σμυρνιώτης, ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Κατσαφάνας και εκπρόσωποι της κατασκευαστικής εταιρείας του Υπουργείου Δικαιοσύνης , το οποίο θα κάνει και την τελική επιλογή του χώρου.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν οι προδιαγραφές που έχουν τεθεί από το αρμόδιο Υπουργείο και εξετάστηκαν οι τοποθεσίες που έχουν προταθεί. Ακολούθως τα μέλη της επιτροπής ξεκίνησαν τους επιτόπιους ελέγχους των προτεινόμενων γηπέδων, οι οποίοι θα διαρκέσουν όσο απαιτηθεί μέχρι την εξέταση όλων των προτάσεων.
Μετά το πέρας των εργασιών της επιτροπής τα πορίσματά της θα διαβιβαστούν στο Υπουργείο προκειμένου να προβεί στις δικές του αρμόδιες ενέργειες.