Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΙΣ 25/9/12 -««Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για 60 παιδιά-μαζί θα τα καταφέρουμε»

smile ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΙΣ 25/9/12
Με κεντρικό σύνθημα: ««Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για 60 παιδιά-μαζί θα τα καταφέρουμε» 5 τηλεοπτικοί σταθμοί της Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας ενισχύουν την πανελλαδική εκστρατεία που διενεργεί το «Χαμόγελο του Παιδιού» με στόχο την εξεύρεση πόρων για την άμεση λειτουργία δύο νέων σπιτιών για 60 παιδιά που σήμερα βρίσκονται σε κίνδυνο.
Τα δύο αυτά σπίτια σε Αίγιο και Αγρίνιο αποτελούν ευγενική παραχώρηση ιδιωτών και φορέων και είναι έτοιμα να ανοίξουν την αγκαλιά τους σε 60 παιδιά που σήμερα κινδυνεύουν. Την τεράστια αυτή προσπάθειά, αποφάσισαν να ενισχύσουν 5 περιφερειακοί τηλεοπτικοί σταθμοί καθώς και αρκετοί ραδιοφωνικοί, συνδιοργανώνοντας στις 25 Σεπτεμβρίου 2012 Τηλε-μαραθώνιο συνολικά 9 ωρών (από τις 3 το μεσημέρι έως τις 12 τα βράδυ)
Οι τηλεοπτικοί σταθμοί που συμμετέχουν είναι οι: Super (Ν. Κορίνθου), Achaia Tv (Ν. Αχαϊας), Αχελώος Tv (Ν. Αιτωλοακαρνανίας), Best Tv (Ν. Μεσσηνίας) και Ηλέκτρα (Ν. Κορίνθου).
Κεντρικός παρουσιαστής θα είναι ο δημοσιογράφος κ. Σπύρος Χαριτάτος.
Την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012, από τις 3μμ έως τις 12πμ, συντονιστείτε στους παραπάνω σταθμούς, ενημερωθείτε για το έργο που επιτελεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Δυτική και υπόλοιπη Ελλάδα.
Με τη δική σας υποστήριξη και συνδρομή μπορεί να πραγματοποιηθεί ένας ακόμα στόχος!