Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Ένστολη διαμαρτυρία στο Σύνταγμα, για τα νέα μέτρα

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιούν στην πλατεία Συντάγματος αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί, για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης και τις επικείμενες περικοπές στα ειδικά μισθολόγια.

Αυτή την ώρα οι ένστολοι βρίσκονται έξω από το υποργείο Οικονομικών, επιδιώκοντας συνάντηση με τον υπουργό Γιάννη Στουρνάρα.

Τη διαφωνία του για το ενδεχόμενο μειώσεων των ειδικών μισθολογίων των ενστόλων εξέφρασε βουλευτής της ΝΔ, Δ.Κυριαζίδης.

«Δεν μπορώ να το αντιληφθώ γιατί θέλουν να προχωρήσουν σε μειώσεις στα ειδικά μισθολόγια των ένστολων. Διότι έτσι κι αλλιώς οι αμοιβές των ένστολων είναι πενιχρές. Κι όταν ακούει κανείς ειδικό μισθολόγιο έχει την αίσθηση ή του δημιουργείται η αίσθηση ότι είναι κάτι το ευνοϊκότερο, ευμενέστερο, των δημοσίων υπαλλήλων. Τουναντίον, τα ειδικά μισθολόγια έγιναν- μόνο και μόνο- για να έχουν χαμηλότερες αμοιβές στους ένστολους λόγω του χρόνου εργασίας, του είδους εργασίας γιατί εάν αμείβονταν με τους όρους των δημόσιων υπαλλήλων θα ήταν διπλάσιες και τριπλάσιες», τόνισε μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ
.
 
e-typos.com