Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Στις 30 Αυγούστου η ανάδειξη του νέου Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας


Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:


Την Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012 και ώρα 10:30 π.μ., θα συνεδριάσει υπό την προεδρία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνη Σαμαρά, η Πολιτική Επιτροπή του κόμματος, για την ανάδειξη του νέου Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας (Λεωφόρος Συγγρού 340).   

Επίσης με  απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, ορίζεται, ως επικεφαλής των οργανωτικών διαδικασιών για το επερχόμενο Συνέδριο του κόμματος, το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας και Γραμματέας Συνδικαλιστικών Φορέων κ. Φίλιππος Ταυρής.

Το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας και Γραμματέας Συνδικαλιστικών Φορέων του κόμματος, κ. Φίλιππος Ταυρής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας να με ορίσει επικεφαλής των οργανωτικών διαδικασιών για το επερχόμενο Συνέδριο του Κόμματος, αποτελεί για εμένα ξεχωριστή τιμή, αλλά και μέγιστη ευθύνη.

Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά,  υποσχόμενος ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης, με την οποία με περιέβαλε.
Μετά από την απόφαση αυτή του Προέδρου, ως αυτονόητη πράξη ευθύνης ήταν η μη υποβολή υποψηφιότητας μου για την ανάδειξη του νέου Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του Κόμματος, με δεδομένο μάλιστα το διακριτό ρόλο που θα πρέπει να έχει ο επικεφαλής εκάστου οργάνου».