Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Δωρεάν τρόφιμα μόνο σε Έλληνες από τη Χρυσή Αυγή

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Δωρεάν τρόφιμα μόνο σε Έλληνες μοίρασε χθες Τετάρτη 11 Ιουλίου, 19:30 στα γραφεία της Κεντρικής Διοικήσεως , η Χρυσή Αυγή.
Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου , η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ,
αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι βρίσκεται στο πλευρό όλων των Ελλήνων. Με τα χρήματα της κρατικής επιχορήγησης αγοράστηκαν τόνοι τροφίμων αποκλειστικά από Έλληνες παραγωγούς χωρίς καμιά έκπτωση ή διευκόλυνση, με μοναδικό σκοπό να βοηθηθούν οι αναξιοπαθούντες Έλληνες συμπατριώτες μας. Η κατάσταση της Ελλάδας όλο και δυσχεραίνει ενώ το μνημόνιο πιέζει απελπιστικά τον απλό Έλληνα που δεν έχει καμία βοήθεια από το κράτος. Η χώρα μαστίζεται καθημερινά από την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών, που τους παρέχεται και παντός είδους βοήθεια (ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, τρόφιμα, δωρεάν παιδεία) από το κράτος.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το μόνο πατριωτικό, Ελληνικό κόμμα που παρέχει όλη του τη δυναμική, ώστε να ελαφρυνθούν τα βάρη κάθε Έλληνα που βρίσκεται σε ανάγκη...

Περί... επαναδιαπρ​αγμάτευσης
Η μέχρι τώρα αναιμική παρουσία της Ελλάδος στις ευρωπαϊκές συνόδους, απέδειξε πως το προεκλογικό παραμύθι περί επαναδιαπραγμάτευσης έχει ήδη καταρρεύσει. Για τη διάσωση της χώρας απαιτείται μία αληθινά εθνική ηγεσία, που θα διεκδικήσει δυναμικά τα δίκαια της Πατρίδας και του Λαού μας και όχι "τεχνοκράτες" που παραδίνονται άνευ όρων στους δανειστές μας.

Η τράπεζα αίματος της Χρυσής Αυγής
Η τράπεζα αίματος και αιμοπεταλίων της Χρυσής Αυγής λειτουργεί κανονικά και η αιμοδοσία από μέλη και φίλους του Κινήματος συνεχίζεται άνευ διακοπής στο Νοσοκομείο "Σωτηρία". Διαψεύδουμε όσα ανυπόστατα αναπαράγονται στο διαδίκτυο περί... αποχωρήσεων και αντιπαραθέσεων με νοσηλευτικό προσωπικό. Τα ψεύδη και οι ανοησίες έχουν και τα όριά τους! Όσες φιάλες αίματος συγκεντρώνουμε, τα αποδίδουμε στους ασθενείς που επιθυμούμε εμείς και ουδείς άλλος. Το δικαίωμα αυτής της επιλογής ανήκει όχι μόνο στους Χρυσαυγίτες, αλλά και σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες.

Για τις διαβουλεύσ​εις κυβέρνησης - κοινωνικών εταίρων
Οποιαδήποτε απόλυση ή περαιτέρω μείωση σε μισθούς και συντάξεις θα αποτελέσει αιτία κοινωνικού πολέμου. Οι όποιες κυβερνητικές δεσμεύσεις ευελπιστούμε ότι θα γίνουν πράξη, παρ' όλο που άλλα μας έχει διδάξει η έως τώρα θλιβερή εμπειρία. Σε πρώτο στάδιο άλλωστε πρέπει να μηδενιστεί η μαύρη εργασία εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών εις βάρος των Ελλήνων που βιώνουν τον εφιάλτη της ανεργίας.

Για τα αντιλαϊκά μέτρα των 3 δισ. ευρώ
Αν η συγκυβέρνηση του μνημονίου θέλει νέα μέτρα τριών δίσ. Ευρώ να κάνει το πρώτο βήμα και να καταργήσει τις κρατικές χρηματοδοτήσεις των κομμάτων. Μόνο για το έτος 2013 εξοικονομούνται πάνω από 50 εκ. ευρώ. Περικοπές στα κόμματα που αμείβονται με χρυσό και όχι στο Λαό που πένεται.