Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Σίμος Κεδίκογλου : απίστευτη αθλιότητα

Oγραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστας Μαρκόπουλος σε δήλωσή του κατήγγειλε ότι ο νομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά είναι και νομικός σύμβουλος της εταιρείας Siemens, γνωστής από το τεράστιο σκάνδαλο των μιζών.


Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν τη σφοδρότατη αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου, ο οποίος αν και παραδέχθηκε ότι ο κ. Καρακώστας έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος της Siemens, έκανε λόγο για απίστευτη αθλιότητα.

Όπως τόνισε ο κ. Κεδίκογλου, "το ήθος και η επιστημονική αξία του ομότιμου Καθηγητή και Προέδρου του τμήματος της Νομικής Σχολής, τέως Αντιπρύτανη και νυν Προέδρου του Νομικού Συμβουλίου της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Καράκωστα είναι πέρα από κάθε αμφισβήτηση".

Χαρακτήρισε "συκοφάντες" το κόμμα του Πάνου Καμμένου ενώ τόνισε πως επίτηδες παρέλειψαν να αναφέρουν ότι ο κ. Καρακώστας παραιτήθηκε από τη Siemens Hellas μόλις ανέλαβε ο Μιχάλης Χριστοφοράκος γιατί διαφώνησε μαζί του και κατέληξε λέγοντας: "τώρα πρέπει οι συκοφάντες να εξηγήσουν γιατί προχώρησαν και σε αυτή την αθλιότητα".