Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Αστερά-τος και στην Ευρώπη - Άντεξε με Περόνε στο Μπακού


Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη μπορεί να μην είχε την Ευρωπαϊκή εμεπιρία αφού έπαιξε για πρώτη φορά στην Ευρώπη, όμως παρά το άγχος κατάφερε να αποσπάσει το 1-1 που του δίνει προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στην Τρίπολη.
Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε αποφασισμένος να κρατήσει το μηδέν κόντρα στην Ίντερ Μπακού και στο πρώτο ημίχρονο τα κατάφερε με σχετική ευκολία.
Οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη είχαν εξαιρετική αμυντική λειτουργία ενώ είχαν και μεγάλη ευκαιρία με τον Ουσέρο να ανοίξουν το σκορ.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε πολύ άσχημα για την ελληνική ομάδα αφού η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν προηγήθηκε με το γκολ του Σουτζ.
Ο Τσιώλης έριξε στη μάχη τον Μπακασέτα στο 53' και ένα λεπτό αργότερα ο νεαρός μεσοεπιθετικός πάσαρε στον Περόνε και ο Αργεντινός έφερε το ματς στα ίσα.
Το 1-1 δίνει τον πρώτο λόγο στον Αστέρα για πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League αφού έχει τη ρεβάνς σε μία εβδομάδα στην Τρίπολη.
Ίντερ Μπακού (Κακάμπερ Τσχαντάτζε): Λομάγια, Αμπραμίτζε, Λέβιν, Καντελάκι, Αμπντουλαγιέ, Αμιρκάνοφ, Γκεοργκιέφσκι, Μαμάντοφ (46’ Χατζίγιεφ), Νιάσε (72’ Ζλατίνοφ), Αντάμια (88’ Γκένοφ), Σουτζ.
Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Χουανίτο, Φορμίκα, Αλβάρες, Ουσέρο, Ναβάρο, Φραγκουλάκης (53’ Μπακασέτας), Ράγιος (87’ Πιπίνης), Περόνε (91’ Κουρμπέλης).