Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Σπάει ταμεία το «πορνό της νοικοκυράς»

Οι σεξουαλικοί πειραματισμοί που περιγράφονται από τη συγγραφέα φαίνεται πως είναι η...
"κρίση μέσης ηλικίας", όπως περιγράφει η ίδια η συγγραφέας, καθώς το βιβλίο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στις ηλικίες 35 έως 50 ετών.

Το βιβλίο κυκλοφόρησε στα ελληνικά, πριν από δυο εβδομάδες, και ήδη από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του, κατάφερε να αγγίξει τις 9.000 πωλήσεις, πανελλαδικά. Οι πωλήσεις των πρώτων δέκα ημερών, υπολογίζονται σε 12.000 περίπου, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσουν και τα επόμενα δυο βιβλία της τριλογίας.

Την ώρα που στην Ελλάδα οι πωλήσεις αυξάνονται μέρα με τη μέρα, στην Αμερική έχουν ξεπεράσει τα 20 εκατ. αντίτυπα από τον Απρίλιο.

Η Αναστάζια Στιλ είναι μια 21χρονη φοιτήτρια Λογοτεχνίας, άπειρη μεν στις σχέσεις και σε αυτό που λέμε έρωτα, αλλά (σαν) έτοιμη από καιρό να δοθεί ανεπιφύλακτα στον πρώτο άνδρα που θα τη συναρπάσει. Η περί ης ο λόγος νεαρά παίρνει κάποια στιγμή συνέντευξη από τον 27χρονο επιχειρηματία Κρίστιαν Γκρέι για λογαριασμό της εφημερίδας του πανεπιστημίου της. Εκείνος είναι πανέμορφος, δισεκατομμυριούχος, επιτυχημένος και μυστηριώδης. Κοντολογίς, έχει το «πακέτο».

Η Αναστάζια, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, δεν θέλει και πολύ να γοητευθεί από έναν τέτοιον άνδρα - ας σημειωθεί ότι έχει ιδιωτικό ελικόπτερο και του αρέσει να κάνει ακριβά δώρα. Πλην όμως, αθώα και αφελής καθώς είναι, η Αναστάζια θεωρεί ότι η πρώτη τους συνάντηση ήταν ατυχής. Είναι πεπεισμένη ότι δεν τον εντυπωσίασε και ότι όλα τέλειωσαν προτού καν αρχίσουν.

real.gr
tro-ma-ktiko.blogspot.com