Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Ο Γιώργος ετοιμάζει βιβλίο

Ακόμη και ένας λάτρης των νέων τεχνολογιών, όπως ο Γιώργος Παπανδρέου, κατανοεί την ιδιαίτερη δυναμική που έχει η συγγραφή ενός βιβλίου. Το περιεχόμενό του. Η αυταπόδεικτη αλήθεια ότι… τα γραπτά μένουν.
Σε μια εποχή μάλιστα γιγάντωσης της δυνατότητας διάχυσης της πληροφορίας, μέσω των κοινωνικών δικτύων, ο πρώην πρωθυπουργός μπορεί να προσδοκά βάσιμα ότι το καινούριο βιβλίο, το οποίο προσανατολίζεται να εκδώσει για τα πεπραγμένα της διετούς θητείας του στο Μέγαρο Μαξίμου, θα γίνει ανάρπαστο.
Τη σχετική πληροφορία δημοσιεύει σήμερα η «Real News», και έρχεται να επιτείνει τον πονοκέφαλο της σημερινής ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, καθώς θεωρείται βέβαιο ότι μέσα στο βιβλίο του ο Γιώργος Παπανδρέου θα κάνει συγκεκριμένες και εκτενείς αναφορές σε όσα προηγήθηκαν της απομάκρυνσής του από την πρωθυπουργία, και εν συνεχεία από την ηγεσία του Κινήματος.
Δυο ιστορικά γεγονότα στο επίκεντρο των οποίων βρίσκεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος, καθώς το περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου δεν έκρυψε ποτέ ότι επιρρίπτει ευθύνες στον σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, για τα γεγονότα που οδήγησαν στην πτώση του τελευταίου των Παπανδρέου από την εξουσία.

statesmen.gr