Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Ο Μουρούτης για τον διάδοχό του

Στα χέρια του Γιώργου Μουρούτη, το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας δούλεψε… ρολόι τα τελευταία χρόνια, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη δημιουργία ενός θετικού για τις θέσεις και τις πρωτοβουλίες του Αντώνη Σαμαρά περιβάλλοντος στα ΜΜΕ. Με έμφαση στο διαδίκτυο και τα νέα Μέσα, εκεί δηλαδή όπου οδηγεί το μέλλον.
Μετά τη νίκη στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, ο Γιώργος Μουρούτης ακολούθησε τον Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου, αναλαμβάνοντας καθήκοντα διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού. Και χθες, με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά, καλύφτηκε το κενό του Γιώργου Μουρούτη στο Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, επικεφαλής του οποίου στη Συγγρού ανέλαβε ο Σπύρος Καπράλος.
Ο νέος διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας υπήρξε στενός συνεργάτης του Γιώργου Μουρούτη τα τελευταία χρόνια, και είναι χαρακτηριστικός ο τρόπος με τον οποίο τον καλωσόρισε ο μέχρι πρότινος προϊστάμενός του, στα νέα καθήκοντά του, με σχετική αναφορά σε ρεπορτάζ του site antinews.gr.
“Θέλω να συγχαρώ τον κ. Σπύρο Καπράλο. Εξαίρετος δημοσιογράφος, με ήθος (σπάνιο για τις μέρες μας) που από την αρχή μέχρι και σήμερα ήταν συνεπής στις απόψεις του και που διαθέτει εξαιρετικό βιογραφικό. Καλη δύναμη και καλή αρχή Σπύρο!”,ήταν τα θερμά λόγια του Γιώργου Μουρούτη για τον Σπύρο Καπράλο.

statesmen.gr