Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ SFEDONA.GR

cf83cf85cf81ceb9ceb6ceb1ceb1 Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ SFEDONA.GR
Ανώνυμοι ψιθυριστές προσκείμενοι στα πρώην μεγάλα κόμματα του δικομματισμού επιχειρούν το τελευταίο διάστημα να χτυπήσουν το ΣΥΡΙΖΑ και να υπονομεύσουν την πολική του βούληση για χρηστότητα, διαφάνεια και δημοσιότητα που θέλει να επαναφέρει στο διεφθαρμένο δημόσιο βίο. Το επιχειρούν σπιλώνοντας την υπόληψη και την αξιοπρέπεια της Μαρίας Θελερίτη που στις εκλογές της 6ης /5/2012 αναδείχθηκε βουλευτής και που στις επικείμενες εκλογές της 17ης /6/2012 είναι εκ νέου υποψήφια .
Γνωρίζουμε από την πολύχρονη παρουσίαση μας και ενασχόληση μας με την πολιτική πως τα κατεστημένα συμφέροντα όταν βρίσκονται σε κατάσταση πανικού, επειδή χάνουν την πολυετή κυριαρχία τους καταφεύγουν σε αήθεις μεθόδους και αδιαφανείς πρακτικές μήπως έτσι διασφαλίσουν τα ίδια συμφέροντά τους.
Δυστυχώς, αυτή τη φορά οι κακόβουλες φήμες βρήκαν φιλοξενία στην ευρείας επισκεψιμότητας ηλεκτρονική εφημερίδα ΣΦΕΝTΟΝΑ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), η οποία εμφορούμενη δήθεν από γνήσιο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον και βαπτίζοντας ουδετερότητα και καλή προαίρεση την ανυπαρξία δημοσιογραφικής έρευνας, αντικειμενικά γίνεται όχημα διασποράς συκοφαντιών κατά του πολιτικού μας χώρου και κατά της ακεραιότητας της Μαρίας Θελερίτη. Δηλώνουμε ότι τέτοιες πρακτικές δε θα γίνουν ανεκτές σε καμία περίπτωση. Όσον αφορά την ουσία των καταγγελιών η Μαρία Θελερίτη παραπέμπουμε στην ανοιχτή επιστολή που η ίδια θα δημοσιοποιήσει.
ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ