Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Ο Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ


Τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012 και ώρα 11:00 ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη  στο  Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Ο Πρόεδρος θα συνοδεύεται από τους εξής:
Βασίλειο Πολίτη –Ναύαρχο ε.α - Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας και Ασφάλειας
Ιωάννη Θεοφανίδη –Ναύαρχο ε.α.-Υποψήφιος Βουλευτής Επικρατείας
Γεώργιο Ντάβρη Αντιπτέραρχος ε.α-Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας
Βασίλειο Τρίκα -Διευθυντής του Ιδιαίτερου Γραφείου
Επίσης στις 7 το απόγευμα τη Δευτέρα, ο Πάνος Καμμένος θα μιλήσει σε κεντρική εκδήλωση του Πειραιά στην αίθουσα εκδηλώσεων του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ).
 
Σήμερα Κυριακή, ο Πάνος Καμμένος θα επισκεφθεί την Παιανία ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, περιοδεύει το νομό Καστοριάς. Το Σάββατο και το πρωί της Κυριακής, ο κ. Κουίκ περιόδευσε στο νομό Κοζάνης. Αναφερόμενος στο θέμα της ΔΕΗ, ο κ. Κουίκ δήλωσε ότι η ενέργεια κάθε μορφής, όπως και η ΔΕΗ δεν εκχωρείται και θα παραμείνει στα συμφέροντα του ελληνικού Δημοσίου, όπως στο ελληνικό Δημόσιο θα παραμείνει και όλος ο πλούτος που υπάρχει στο υπέδαφος της ηπειρωτικής χώρας και κάτω από τις ελληνικές θάλασσες.
«Δε θα επιτρέψουμε τη σαλαμοποίηση της ΔΕΗ για να πουληθεί κομμάτι- κομμάτι στους ιδιώτες, όπως επιτάσσουν τα Μνημόνια που υπέγραψαν ο Σαμαράς και ο Βενιζέλου», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Το βράδυ του Σαββάτου στην Πτολεμαΐδα ο κ. Κουίκ, σε ομιλία του, ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, θα είναι η εγγύηση για το σχηματισμό εθνικής κυβέρνησης, πάντοτε με αιχμή του δόρατος την καταγγελία των Μνημονίων και των συμβάσεων.