Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Ζωντανή μετάδοση αποτελεσμάτων Περιφέρειας Πελοποννήσου

 
Παρακολουθήστε ζωντανά τα αποτελέσματα των εκλογών της 17η Ιουνίου από τον κόμβο της Περιφέρειας Πελοποννήσου http://ppel.gov.gr.

Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας έχουν προετοιμάσει ειδική εφαρμογή για την καταγραφή και παρουσίαση των αποτελεσμάτων όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων της Πελοποννήσου. Οι σελίδες τροφοδοτούνται ταυτόχρονα με το κεντρικό σύστημα καταγραφής των εκλογών από τους αρμόδιους υπαλλήλους και με την επίβλεψη της Υπηρεσίας Πληροφοριακών Συστημάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου και των Περιφερειακών Ενοτήτων.

Σχετικούς συνδέσμους για την παρακολούθηση των αποτελεσμάτων μπορείτε να βρείτε στην κεντρική σελίδα του κόμβου της Περιφέρειας Πελοποννήσου μέσω χάρτη αλλά και μέσω σχετικών συνδέσμων που έχουν τοποθετηθεί με την σήμανση Εκλογές 2012.

Ειδικότερα για κάθε Περιφερειακή Ενότητα μπορείτε να δείτε ζωντανά την μετάδοση των αποτελεσμάτων στις παρακάτω διευθύνσεις

Αργολίδα: http://ppel.gov.gr/ekloges2012/argolida
Μεσσηνία: http://www.blogger.com/goog_299880176messinia

Γενικές πληροφορίες για τις εκλογές που αφορούν Ανεύρεση Εκλογικών Τμημάτων και Αποτελέσματα μπορείτε να παρακολουθήσετε στην σελίδα http://ppel.gov.gr/ekloges2012