Τρίτη 1 Μαΐου 2012

NO PAPER


Ο κ. Καμμένος, λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές, αποκαλύπτει ότι το κόμμα του δεν έχει πρόγραμμα για την παιδεία, αφού όπως υποστηρίζει αυτό «είναι μία πολυτέλεια αυτή τη στιγμή»!
Ο κ. Μαρκόπουλος ομολογεί ότι το κόμμα του μπορεί να συνεργαστεί ακόμα και με το ΚΚΕ. Δηλαδή, με το κόμμα που θέλει τη χώρα εκτός της Ευρώπης και μπαίνει εμπόδιο σε κάθε μεταρρυθμιστική αλλαγή.
Ο κ. Παφίλης, καλεί το λαό να αγνοήσει την απόφαση του… λαού (!) και να μην δεχθεί το αποτέλεσμα των εκλογών καλώντας τον κόσμο «πριν καν ορκιστεί η καινούρια Κυβέρνηση να βγει στο δρόμο…».
Ο κ. Τσίπρας, προαναγγέλλει παραβίαση του Συντάγματος λέγοντας ότι: «τη διερευνητική εντολή δεν θα την επιστρέψω στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…»
Ο κ. Θεωνάς, επίσης από το ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθαρίζει ότι τους είναι αδιάφορο αν η χώρα φύγει από το ευρώ λέγοντας ότι: «καμία θυσία για το ευρώ…».
Η κ.α. Σπανού, επίσης από το ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει ότι δεν θα μείνουμε στο ευρώ με όποιο κόστος.

ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΠΑΙΔΕΙΑ

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ( ENIKOS.GR-30-04-2012)

«Να σας πω εξειδικευμένα θέματα σε δυο μήνες κόμμα όταν έχουμε την πατρίδα μας που παραδίδεται δεν θα το κάνω, γιατί δεν είμαι έτοιμος να το κάνω. Σας το λέω ξεκάθαρα… Είναι μία πολυτέλεια αυτή τη στιγμή να απαντήσω για έναν πρόγραμμα, για την παιδεία όταν παραδίδεται η χώρα…Δεν έχει βγει το πρόγραμμα της παιδείας γιατί δεν έχει βγει σε διαβούλευση ακόμα. Δεν είμαι ειδικός να σας το πω αυτή τη στιγμή. Σας λέω όμως ότι το πρόγραμμα για την παιδεία, το πρόγραμμα για ειδικούς τομείς που αναφέρονται στον τουρισμό θα βγει τις επόμενες ημέρες. Στην υγεία χρειάζεται να συγκεκριμενοποιηθεί. …. Τα παιδιά μου πάνε σε ιδιωτικό σχολείο. Γιατί έχω τη δυνατότητα να πάνε».

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΜΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΚΚΕ

Κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ (REAL FM- 28-04-2012)

«Κάποτε το 1989 – 90 σε μία φάση δύσκολης διακυβέρνησης του τόπου, ο κ. Μητσοτάκης κυβέρνησε για ένα τέρμινο με τον κ. Φλωράκη. Γιατί τότε το χειροκροτήσαμε και τώρα δημιουργούμε φοβικά σύνδρομα στους πολίτες; Τίποτε δεν είναι ταμπού στην πολιτική».

ΠΡΙΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Θ. ΠΑΦΙΛΗΣ ΚΚΕ (ΝΕΤWEEK 30-04-2012)

«Σημασία έχει πριν καν ορκιστεί η καινούρια Κυβέρνηση ο λαός να βγει στο δρόμο για να σταματήσει τη θύελλα που έρχεται . Πριν καν ορκιστεί να κατέβει στο δρόμο για να ματαιώσει αυτά που του ετοιμάζετε . Καλούμε το λαό από τώρα μετά τα αποτελέσματα , εμείς λέμε θα τσακίσουν , πάλεψε για να το σταματήσεις. Αν έχουμε δίκαιο ή άδικο θ το δείξει η ζωή».




ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΤΗΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ

Α. ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ (ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ 28-04-2012)

«Εγώ τη διερευνητική εντολή δεν θα την επιστρέψω στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Συνειδητοποιείστε το».

ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ

Γ. ΘΕΩΝΑΣ ΣΥΡΙΖΑ( ΝETWEEK 30-04-2012)

«Εμείς δε μιλήσαμε ποτέ ούτε για ευρώ ή δραχμή . Εμείς λέμε για ένα πρόγραμμα το οποίο απευθύνεται σε όλες τις δυνάμεις της Αριστεράς . Εμείς λέμε κατ αρχήν για το χρέος για τη ρύθμιση του χρέους , φτάνουμε και στη παύση πληρωμών και στη μονομερή διαγραφή του χρέους χωρίς να μας νοιάζει αν θα μείνουμε ή δε θα μείνουμε στο ευρώ γιατί λέμε ότι δε κάνουμε καμιά θυσία για το ευρώ , καμιά θυσία για το ευρώ δε κάνουμε…. Δε μας νοιάζει γιατί λέμε καμία θυσία για το ευρώ . τις θυσίες θα τις κάνουμε στο όνομα του ευρώ ; Δε κατάλαβα , αν το ευρώ μας οδηγεί σε χρεοκοπία … Όταν μας οδηγεί το ευρώ σε χρεοκοπία εμείς θα το προσκυνούμε»;

ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ

Δ. ΣΠΑΝΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (ΣΚΑΙ ΤV-1-05-2012)

«Εμείς λέμε καθαρά ότι δεν θα διαλύσουμε τη χώρα μόνο και μόνο για να μείνουμε στο ευρώ».