Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Ο Βενιζέλος ανησυχεί για τους “κορυφαίους” του ΠΑΣΟΚ







Με την αίσθηση που υπάρχει στην κοινωνία να μην οδηγεί και στις… καλύτερες των εκτιμήσεων για το ΠΑΣΟΚ και την εκλογική τύχη του στην αναμέτρηση της Κυριακής, το επιτελείο του Ευάγγελου Βενιζέλου συνειδητοποίησε ότι ο Πρόεδρος του Κινήματος έμεινε απελπιστικά μόνος σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία.
Η μονοθεματική καμπάνια του ΠΑΣΟΚ με την προβολή του Ευάγγελου Βενιζέλου βέβαια, ήταν στρατηγική επιλογή της επικοινωνιακής ομάδας και των στενών συνεργατών του νέου Προέδρου του Κινήματος. Καθώς, θεωρούν ότι εκείνος αποτελεί το συγκριτικό πλεονέκτημα του ΠΑΣΟΚ στο σημερινό πολιτικό σκηνικό, και παράλληλα «εξαφανίζει» εικόνες και πρόσωπα που κούρασαν, από το προηγούμενο ΠΑΣΟΚ.
Καθώς όμως η προεκλογική εκστρατεία πλησιάζει στην ολοκλήρωσή της, και το ΠΑΣΟΚ δεν δείχνει τάση ανάκαμψης, στο επιτελείο του Ευάγγελου Βενιζέλου σκέφτονται την «επόμενη ημέρα». Και τυχόν αντιδράσεις και κριτική που θα προκύψουν, εφόσον το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά αρνητικό για το ΠΑΣΟΚ.
Έτσι, χθες ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε σύσκεψη με τους λεγόμενους «κορυφαίους» του Κινήματος. Προκειμένου να συζητηθεί η πορεία της προεκλογικής εκστρατείας, αλλά και οι λεπτομέρειες της τελευταίας μεγάλης, ανοιχτής συγκέντρωσης του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα, την Παρασκευή.
Στην πραγματικότητα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήθελε να διαπιστώσει τι κλίμα υπάρχει στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ. Και… μέχρι που σκοπεύουν να φτάσουν οι «κορυφαίοι», το βράδυ των εκλογών. Και την επόμενη μέρα.

statesmen.gr