Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Στα Αθίκια έκλεισε ο Κώστας Κόλλιας την προεκλογική του περιοδεία


Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στον υποψήφιο Βουλευτή Κορινθίας κ. Κώστα Κόλλια στα Αθίκια. Ο κ. Κόλλιας επέλεξε τον τόπο καταγωγής του για να ολοκληρώσει, ουσιαστικά, την προεκλογική του περιοδεία, έπειτα από δύο πολύ επιτυχημένες εβδομάδες κατά τις οποίες επισκέφθηκε δεκάδες χωριά. Μετά το πέρας της ομιλίας του ο κ. Κόλλιας δήλωσε:
«Την Τρίτη είχα μία εξαιρετικά επιτυχημένη συγκέντρωση στο Ξυλόκαστρο, κατά την οποία είχα την ευκαιρία να συναντηθώ και να συνομιλήσω με πλήθος συμπολιτών μου από την πόλη και τις γύρω περιοχές. Η ανταπόκριση συνεχίστηκε ιδιαίτερα θερμή την Τετάρτη στα Αθίκια, όπου οι συμπατριώτες μου με τίμησαν για μια ακόμη φορά με την παρουσία και τη στήριξή τους.
Μέσα σε αυτήν την πολύ δύσκολη συγκυρία και το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στην κοινωνία απέναντι στους πολιτικούς, είναι πάντα ενθαρρυντικό και συγκινητικό να διαπιστώνεις ότι η προσωπική προσφορά εκτιμάται. Αυτό το εισέπραξα όχι μόνο στα Αθίκια, αλλά παντού, σε όλα τα χωριά και τις πόλεις που επισκέφθηκα. Βεβαίως, ο κόσμος έχει παράπονα, έχει προβληματισμούς και ζητά απαντήσεις. Ζητά αποτελέσματα, αναγνωρίζει όμως και την προσπάθεια και το ενδιαφέρον.
Στα Αθίκια συζητήσαμε για τη γενική πολιτική κατάσταση, για το πώς φτάσαμε ως εδώ, αλλά και για το πώς μπορούμε να προχωρήσουμε μαζί με τη Νέα Δημοκρατία σε έναν διαφορετικό δρόμο. Μιλήσαμε για τα αγροτικά θέματα, για τις αποζημιώσεις, το κόστος παραγωγής και την ανάγκη να τακτοποιηθούν οι δανειακές υποχρεώσεις και οι χρηματοδοτικές ανάγκες του αγροτικού τομέα.
Στον τόπο καταγωγής μου ολοκλήρωσα με τον καλύτερο τρόπο έναν σκληρό προεκλογικό αγώνα. Πλέον απομένουν τρεις ημέρες μέχρι την κρίσιμη αναμέτρηση, που μπορεί να καθορίσει το οικονομικό μέλλον και την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. Είμαι αισιόδοξος ότι στις μέρες που απέμειναν, οι πολίτες θα κρίνουν με γνώμονα το κοινό συμφέρον της Ελλάδας και θα αποφασίσουν να στηρίξουν τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για την ανάταξη, την ανάπτυξη, την ανάκτηση της εθνικής και ατομικής μας αξιοπρέπειας.»