Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Αγωνία έως στο φινάλε στη Β2 Κορινθίας

Φινάλε αύριο το απόγευμα στο πρωτάθλημα της Β2 κατηγορίας Κορινθίας και με τις ομάδες Πανκαμαριακό και Α. Ο. Σπαθοβουνίου να έχουν κερδίσει , εδώ και καιρό, την άνοδό τους στη Α’ κατηγορία και απομένουν ακόμα 90 λεπτά για να δούμε ποια από τους δύο πρωταγωνιστές θα κερδίσουν και τον τίτλο του πρωταθλητή καθώς είναι ισόβαθμοι. Ο Πανκαμαριακός αγωνίζεται στον Ασπρόκαμπο με τη τοπική ομάδα που υποβιβάζεται, ενώ στην έδρα του, το γήπεδο Σολομού, ο Α. Ο. Σπαθοβουνίου υποδέχεται την Θύελλα Λεοντίου που ήδη και αυτή υποβιβάζεται . Στο Δερβένι ο  αδιάφορος Πανευρωστινιακός αντιμετωπίζει τον Άρη Αρχαίας Κορίνθου, που με ήττα του μπαίνει σε περιπέτειες και θα διεκδικήσει την παραμονή του σε μπαράζ , καθώς καραδοκεί για παραμονή και ο Απέσσας Χαλκίου που αγωνίζεται στην Λυκοποριά με την τοπική ΑΟΛ που υποβιβάζεται, όπως την παραμονή του μέσω μπαράζ διεκδικεί και ο Ολυμπιακός Άσσου που αγωνίζεται με την υποβιβασμένη Κόρινθο ΄06. Από την τελευταία αγωνιστική δεν απουσιάζει και το ντέρμπι των ισοβάθμων Αετού Κρυονερίου και Θύελλας Κάτω Διμηνιού. Τέλος η Αναγέννηση Κιάτου παίρνει στα «χαρτιά» τον αγώνα με τον Παμφενεατικό.  Σε όλους τους αγώνες που θα αρχίσουν στις 5 το απόγευμα, θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αποθανόντος παράγοντα του Αστέρα Δερβενίου Κώστα Βυζά.
Η ΕΠΣ Κορινθίας , εκτός των άλλων, σε ψήφισμά της αναφέρει ότι :
…Ο Κώστας Βυζάς υπηρέτησε το κορινθιακό ποδόσφαιρο  αλλά και τη μεγάλη του αγάπη τον Αστέρα Δερβενίου. Ο Κώστας κέρδισε την εκτίμηση,  την αγάπη,  και τη φιλία μας με την παρουσία και την προσφορά του.
Η οικογένειά του θα πρέπει να νιώθει περήφανη, όπως  και όλη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Κορινθίας που θα τον θυμάται και θα τον τιμά, όπως πρέπει σε  ανθρώπους της πάλης για την  ζωή και τον αθλητισμό…


26η Αγωνιστική
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡ.
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ Κ.Δ.
Α.Ο. ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ - ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ
Α.Ο. ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ ‘06
ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ – ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ – ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ 3 - 0