Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Ο "Ατρόμητοs πιστολέρο" χτυπάει...πάντα δύο φορές

Ο Κώστας Μήτρογλου σκόραρε δύο φορές κόντρα στην πρώην ομάδα του και χάρισε τη μεγάλη νίκη στον Ατρόμητο με 2-1 επί του Πανιωνίου. Οι Περιστεριώτες εδραιώθηκαν στην 5η θέση της βαθμολογίας, ενώ οι Νεοσμυρνιώτες εξακολουθούν να ανησυχούν για την παραμονή τους.
Στο 29' ο διεθνής φορ πήρε τη μπάλα στη γωνία της περιοχής, γύρισε το σώμα του και από πλάγια θέση σημάδεψε διάνα, σημειώνοντας το 10ο φετινό του γκολ στη Σούπερ Λίγκα.
Ο Μήτρογλου στο 67' εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σάμαρη, πέρασε όποιον βρέθηκε στο δρόμο του και με άψογο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Το ματς φαινόταν ότι δεν θα προσέφερε συγκινήσεις στο τέλος όμως ο Ντιμπαλά είχε διαφορετική άποψη. Στο 80' με κεφαλιά έβαλε ξανά στη διεκδίκηση του αγώνα τον Πανιώνιο.
 Ο αγώνας έγινε... ροντέο στο τέλος, με τον Πανιώνιο να πιέζει να έχει τη μεγάλη ευκαιρία στο 89' με τον Όμο και τον Ατρόμητο να κρατάει με νύχια και με δόντια το πολύτιμο τρίποντο.
 Ο Μήτρογλου μάλιστα άγγιξε το χατ-τρικ στο 93' αλλά το πλασέ του πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Σιδεράκη.
Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Σιδεράκης, Όμο, Κούρντι, Σιόβας, Γουνδουλάκης (46' Μενδρινός), Ρόβας (68' Ντιμπαλά), Πιερ (90' Αμντουλάγιεβ), Σάμαρης, Κούτσι, Ρόκας, Σκέμπρι.
Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ράντμαν, Σκόνδρας, Τομάς, Φυτανίδης, Τάτος (81' Νάστος), Μπρίτο (73' Επστάιν), Γιαννούλης, Σφακιανάκης, Δημούτσος, Μήτρογλου, Ζουέλα (58' Ιγκλέσιας).