Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Κληρώνει για εκλογές τις επόμενες μέρες

Μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη θα έχει διαλυθεί η Βουλή», δήλωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Π. Καψής, αποφεύγοντας ωστόσο να ξεκαθαρίσει την ακριβή ημερομηνία που θα στηθούν οι κάλπες.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άφησε να εννοηθεί ότι εντός των επόμενων ημερών πρόκειται να ανακοινωθούν οι τελικές αποφάσεις για την ημερομηνία διεξαγωγής των εθνικών εκλογών τονίζοντας ότι, «μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη, είναι μια καλή πρόβλεψη για διάλυση της Βουλής». 

«Η προεκλογική περίοδος θα είναι περίοδος εργασίας για την κυβέρνηση», δήλωσε ο κ. Καψής και πρόσθεσε ότι «βασική επιδίωξη είναι να διαμορφώσουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για τη νέα κυβέρνηση». 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι είναι φυσιολογικό να υπάρχουν τριβές κατά την προεκλογική περίοδο υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι πρέπει να προχωρήσουμε στις μνημονιακές δεσμεύσεις μας. Αναφερθείς στην ένταση που υπήρξε από την ανακοίνωση για πρόσληψη εποχικών υπαλλήλων στα ΕΛΤΑ, δήλωσε ότι η κυβέρνηση καλύπτεται από τη χθεσινοβραδυνή ανακοίνωση του Μάκη Βορίδη.