Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

"Αστέρας όπως... Ολυμπιακός Βόλου!"

Ο Ηλίας Σολάκης, μιλάει στο gazzetta.gr για το μυστικό του Αστέρα Τρίπολης και παραθέτει τις ομοιότητές του με την πορεία της περυσινής του ομάδας, του Ολυμπιακού Βόλου.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να θεωρείται σύμπτωση... Και επειδή ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε την χρονιά με τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες στις πρώτες 6 αγωνιστικές και πέτυχε την πρώτη του νίκη στις 6 του περασμένου Νοεμβρίου μετά από 2,5 μήνες αγωνιστικής δραστηριότητας, η αγωνιστική του μεταμόρφωση στο 2012, συνιστά “θαύμα” πρώτου μεγέθους. Η άνετη νίκη επί του Εργοτέλη με 3-0 ήταν η 4η συνεχόμενη της αρκαδικής ομάδας (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο),ενώ το συγκρότημα του Σάκη Τσιώλη, που πλέον “φιγουράρει” στην 6η θέση της βαθμολογίας, μετράει 9 νίκες, 1 ισοπαλία και μόλις 3 ήττες (15-6 τα γκολ) από την αλλαγή του έτους!
 
Ο λόγος για τον Ηλία Σολάκη, που μετά τον οριστικό υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου, στις αρχές του περασμένου Οκτωβρίου, υπέγραψε συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά λόγω ενός τραυματισμού στη μέση (υπεβλήθη σε επέμβαση), δεν μπόρεσε αμέσως να βοηθήσει. Ο 37χρονος επιθετικός των “κυανοκίτρινων” από τη Φλώρινα, που σε δύο χρονιές με τους “ερυθρόλευκους” της Μαγνησίας “έβγαλε μάτια” (20 τέρματα σε 48 αγώνες), κλήθηκε από το gazzetta.gr να εξηγήσει το εφετινό ποδοσφαιρικό “φαινόμενο” της Τρίπολης, μίλησε για τη συμβολή του 52χρονου προπονητή του τα τρία τελευταία χρόνια και ανέλυσε τους στόχους της ομάδας του.



newsit.gr