Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

«Πέθαναν» τον Mr. Bean μέσω… twitter!

Ευτυχώς η «είδηση» πως ο Βρετανός ηθοποιός, Ρόουαν Άτκινσον, έφυγε από τη ζωή αποδείχθηκε ένα κακόγουστο αστείο. Αλλά πρόλαβε να κάνει το γύρο του κόσμου σε χρόνο… dt!
Ένα μήνυμα στο twitter από έναν χρήστη και (όπως όλες οι κακές ειδήσεις) το μαντάτο «κυκλοφόρησε» γρήγορα. «Φρέσκα νέα από τη Βρετανία, ο Ρόουαν Σεμπάστιαν Άτκινσον (γνωστός και ως Mr. Bean) πέθανε σήμερα το απόγευμα» έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter ο Michael Robert Meras. Και ακολούθησε το μήνυμα RIP Rowan Attkinson.
Και προκάλεσε πανικό στο διαδίκτυο! Μέχρι και η Wikipedia «παρασύρθηκε» και έβαλε την 26η Φεβρουαρίου ως ημέρα θανάτου του Βρετανού ηθοποιού.
Δυο ώρες μετά, ο νεαρός από τις Φιλιππίνες ζήτησε συγγνώμη για το... αστείο! «OMG! Εγώ ξεκίνησα το tweet RIP Rowan Attkinson, ήταν απλά ένα αστείο» έγραψε και μια ώρα μετά έγραψε: «Κλείνω τώρα. Συγγνώμη παιδιά, το RIP Rowan Attkinson ήταν απλά ένα αστείο. Συγγνώμη, δεν περίμενα ότι θα έπαιρνε τέτοια διάσταση».
Ο Ρόουαν Άτκινσον δεν είναι ο μοναδικός για τον οποίο κυκλοφορεί η φήμη πως έχει πεθάνει. Κάτι ανάλογο έχει γίνει για τον Όουεν Γουίλσον, τον Τσάρλι Σιν, τον Άνταμ Σάντλερ, τον Έντι Μέρφι, τον Μόργκαν Φρίμαν.