Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Δοκιμάσιες γιά πρωτοπόρους αύριο στην Α' Κορινθίας

Με τους αγώνες της 22ης αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο Σάββατο στις 3 το απόγευμα το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας. Μια αγωνιστική επικίνδυνη για τις 4 προπορευόμενες ομάδες της κατηγορίας , καθώς αγωνίζονται εκτός έδρας με ισχυρούς αντιπάλους ή ομάδες που αναζητούν βαθμούς παραμονής. Της αγωνιστικής δεν λείπουν και οι ομάδες που θα πάρουν «άκοπα τρίποντα» καθώς οι αντίπαλοί τους έχουν αποχωρίσει από το πρωτάθλημα.
Πιο συγκεκριμένα :
Οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος δολιμάζονται εκτός έδρας. Ο Πελοπας Κιάτου αναμετράτε στο γήπεδο της Ξυλοκέριζας κόντρα στον Σαρωνικό Γαλατακίου, ενώ ο ΠΑΣ Κλένια «φιλοξενείται» στη κοινή τους έδρας στο Σολομό από την τοπική ομώνυμη ομάδα, η οποία αναζητά σωτήριο τρίποντο. Τους βαθμούς της νίκης για να αποφύγει την επικίνδυνη ζώνη αναζητα και ο Πανσολυγειακός κόντρα στον Α. Ο Λουτρακίου που και αυτός θέλει το τρίποντο στο κυνήγι του τίτλου όπως και η Ελλάδα Βέλου που μάχεται στο Θώδειο Στάδιο κόντρα στο γηπεδούχο Ολυμπιακό Λουτρακίου.
Από ‘κει και πέρα έχουμε τα ντέρμπι των ισόβαθμων στη Νεμέα ανάμεσα στον Παννεμεατικό και την Προοδευτική Περιγιαλίου και στην Αρχαία Κόρινθο μεταξύ του Ηρακλή Λεχαίου και της Θύελλας Πετρίου.
Τέλος ο Αστέρας Δερβενίου και ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου θα πάρουν «άκοπα τρίποντα» καθώς οι αντίπαλοί τους Άλμπαρτος Κόρφου και Ισθμιακός , αντίστοιχα, έχουν αποχωρίσει από το πρωτάθλημα.

22η Αγωνιστική
Σ.Φ.Λ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡ.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΠΕΛΟΠΑΣ
Α.Ο. ΣΟΛΩΜΟΥ - Π.Α.Σ. ΚΛΕΝΙΑ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ
ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ - AΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ           0 – 3 α. α.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚ. – ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ                   3 – 0 α. α.

Εξ αναβολής αγώνες αύριο σε Β και Γ κατηγορία

Με εξ αναβολείς αγώνες συνεχίζεται αύριο και το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας. Οί αγώνες αυτοί είχαν αναβληθεί λόγω τις κακοκαιρίας που επικρατούσε τις περασμένες εβδομάδες στην Κορινθία.
Στο Β1 όμιλο αύριο διεξάγονται οι αγώνες , στο Συνοικισμό ανάμεσα στον Κύψελο Κορίνθου και τους Γαλάζιους Νέους (18η Αγωνιστική ) και στο Αγγελόκαστρο μεταξύ του τοπικού Αετού και της Προόδου Αγίου Βασιλείου. Και 4 ομάδες αναζητούν τρίποντα παραμονής στην κατηγορία.
Στο Β2 όμιλο αύριο διεξάγονται οι αγώνες (19η Αγωνιστική) , στην Αρχαία Φενεό ανάμεσα στον Παμφενεατικό και στον Πανευρωστινιακό και στο Κρυονέρι μεταξύ του τοπικού Αετού και της Θύελλας Λεοντίου.

Τέλος στη Γ2 κατηγορία αύριο διεξάγεται στα Μποζικά ο εξ αναβολής της 15ης αγωνιστικής μεταξύ του τοπικού Ατρόμητου και του Άρη Βοχαϊκού . Με νίκη η ομάδα του Βοχαϊκού μειώνει την διαφορά της στους – 2 βαθμούς από την πρωτοπόρο ομάδα του Α. Ο. Λεχαίου που θα έχει ένα αγώνα περισσότερο.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.02.2012 ΩΡΑ: 10.45’
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣ. - ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚ.
ΠΕΛΟΠΑΣ - ΑΠΕΣΣΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 26.02.2012 ΩΡΑ: 10.45’
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ - Π.Α.Σ. ΚΛΕΝΙΑ

"ΚΕΡΚΙΔΑ" Νέα αθλητική εβδομαδιαία εφημερίδα στην Κορινθία

Την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου κυκλοφορεί νέα αθλητική εβδομαδιαία εφημερίδα με το όνομα "ΚΕΡΚΙΔΑ" !
Εκτάκτως το πρώτο φύλλο θα κυκλοφορήσει Τρίτη, λόγω της Καθαράς Δευτέρας, αλλά απο την ερχόμενη εβδομάδα, αρχής γεννωμένης απο την Δευτέρα 5 Μάρτη, θα κυκλοφορεί ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ!