Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

΄Ενα και να καίει από τον Αστέρα που κέρδισε την Δόξα

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 1-0 τη Δόξα Δράμας στην αρκαδική πρωτεύουσα, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Ο Αστέρας πανηγύρισε την έκτη νίκη του στην Τρίπολη, διατήρησε το αήττητο σερί του στην έδρα του και ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Δόξα κέρδισε τις εντυπώσεις, ο Αστέρας τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα της Δράμας δυσκόλεψε και πάλι τους Αρκάδες αλλά αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη, όπως είχε συμβεί πριν από 10 μέρες στο Καυτανζόγλειο. 
Η ομάδα του Κατσαβάκη δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί κάποιο από τα τρία τετ α τετ που της παρουσιάστηκαν, ενώ αντίθετα αυτή του Τσιώλη ήταν αποτελεσματική και καθάρισε την αναμέτρηση με γκολ της “χρυσής αλλαγής”, του Περόνε στο 54'. 
Με το “τρίποντο” αυτό, οι Αρκάδες έφτασαν τους 25 βαθμούς και απομακρύνθηκαν οριστικά από τις τελευταίες θέσεις. Στους έξι βαθμούς και την τελευταία θέση παρέμειναν οι “μαυραετοί”.
Αστέρας Τρίπολης (Σ. Τσιώλης): Χακόμπο, Τσαμπούρης, Αλβάρεζ, Κουρμπέλης (73’ Λαδάκης), Πιπίνης, Ουσέρο, Μπρέσκα, Φορμίκα, Ράγιος, Σολάκης (57’ Χούλι), Μπακασέτας (46’ Περόνε).
Δόξα Δράμας (Μ. Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Σικαλιάς, Γελαδάρης, Βέρτζος (69’ Κυβελίδης), Τριποτσέρης, Αραβίδης, Σοϊλέδης (74’ Ρούτσης), Παπαδόπουλος, Λίμα, Ουέλιγκτον, Βάντερσον (82’ Καπέλ).