Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Όλγα Κεφαλογιάννη...Το κόστος για την πρωτεύουσα είναι τεράστιο.τα λόγια δεν αρκούν για να περιγράψουν την καταστροφή. Χρειάζονται συγκεκριμένες πράξεις

Η Υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ρεθύμνου, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Προκαλούν σοκ οι εικόνες της κατεστραμμένης Αθήνας. Καμένα κτίρια, λεηλατημένα μαγαζιά, σπασμένες βιτρίνες συνθέτουν ένα εφιαλτικό σκηνικό. Το κόστος για την πρωτεύουσα είναι τεράστιο. Δεκάδες θέσεις εργασίας χάνονται. Χιλιάδες έμποροι και εργαζόμενοι του κέντρου πληρώνουν το βαρύ τίμημα της καταστροφικής μανίας των οργανωμένων βανδάλων, που δρούσαν επί ώρες ανεξέλεγκτοι εχθές τη νύχτα.
Σε περιπτώσεις σαν και αυτή, τα λόγια δεν αρκούν για να περιγράψουν την καταστροφή. Χρειάζονται συγκεκριμένες πράξεις. Το αρμόδιο υπουργείο, μετά τη χθεσινή  ολιγωρία του, οφείλει να εντοπίσει, να συλλάβει  και να οδηγήσει τους δράστες των χθεσινών επεισοδίων στη Δικαιοσύνη. Το χρωστάει στους κατοίκους της Αθήνας. Να βγάλει, επιτέλους, τις κουκούλες. Να δώσει τέλος σε αυτό το τραγικό φαινόμενο, κάθε διαδήλωση και κάθε διαμαρτυρία να καταλήγει σε άγριους βανδαλισμούς και καταστροφές. Να υπάρξει συγκεκριμένο σχέδιο στήριξης, τόσο του τουρισμού όσο και του εμπορικού κόσμου του κέντρου της πρωτεύουσας, που σταδιακά ερημοποιείται. Η Αθήνα βρίσκεται στο σημείο μηδέν. Η υπομονή των Αθηναίων έχει στερέψει. Χρειάζεται δράση τώρα».