Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Επέστρεψε στις νίκες η ΑΕΚ, αλλά ο Λεβαδειακός φωνάζει για αλλοίωση


Μετά από δύο άκαρπους αγώνες  η ΑΕΚ κατάφερε να πετύχει δύσκολη νίκη επί του Λεβαδειακού με 2-0 έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Σιαλμά. Ο επιθετικός της “Ένωσης” που πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 82΄, πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα με εντυπωσιακή ενέργεια στο 34΄, ενώ ο ίδιος σφράγισε τη νίκη της ομάδας του με προβολή, μετά το φάουλ του Κάρλος, στο 72΄.
Για να φτάσουν ως εκεί, όμως, οι “κιτρινόμαυροι” χρειάστηκαν την εντυπωσιακή επέμβαση του Κωνσταντόπουλου στην κεφαλιά του Τομάς στο 63΄, αλλά και στην αστοχία του Πόποβιτς.
Στο 91' που ακυρώθηκε Στο 91' ο ρέφερι, Παππάς έπαιξε ρόλο για να αποφύγει η Ενωση το θρίλερ. Ο Ναπολεόνι σκόραρε καλυπτόμενος από τον Γκερέιρο με τον διαιτητή  μετά από υπόδειξη του Αργυρού να το ακυρώνει λανθασμένα ως οφσάιντ . Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς (Σουμπίνιο 76'), Λισγάρας, Μελισσάς, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Ζαουί (Βασιλείου 46'), Φαβάλι, Πόποβιτς, Ζουρούδης (Ναπολεόνι 67')
ΑΕΚ (Κωστένογλου):
Κωνσταντόπουλος, Καράμπελας, Κοντοές, Κάλα, Γεωργέας, Ρίκκα (Μάκος 58'), Σιαλμάς, Κάρλος (Γκερέιρο 79'), Λεονάρντο (Λαγός 51'), Μπέλεκ, Μανωλάς
 ΟΛεβαδειακός φωνάζει γιά  αλλοίωση του αποτελέσματος
Τα παράπονα του για τις αποφάσεις του διαιτητικού τρίου στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ εξέφρασε ο προπονητής του Λεβαδειακού
Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παράσχος είπε: "Δεν θέλω να πω τίποτα για το παιχνίδι, θα μιλήσω για τελευταία φορά για τη διαιτησία. Έγινε αλλοίωση του αποτελέσματος. Έτσι πιστεύω. Σήμερα, έγινε κάτι παρόμοιο όπως έγινε με τον Εργοτέλη και με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ήταν και πέναλτι και γκολ. Δεν υπάρχει σεβασμός απέναντι σε αυτή την ομάδα. Κανείς δεν σέβεται αυτά τα παιδιά που παλεύουν Τετάρτη - Κυριακή".