Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

O Ατρόμητος με σκόρερ τον Μήτρογλου 1 - 0 τον Εργοτέλη

Η κακή εμφάνιση στη Ξάνθη φαίνεται πως «ξύπνησε» τον Ατρόμητο, που με το γκολ του Κώστα Μήτρογλου, επιβλήθηκε 1-0 του Εργοτέλη και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές.

Το ματς στο Περιστέρι είχε αρκετές φάσεις και από τις δύο ομάδες, ένα πέναλτι που δεν δόθηκε από το διαιτητή Σελίμο στους φιλοξενούμενους (ανατροπή του Σασιασβίλι από τον Επστάιν) και γενικά πολύ καλό ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκειά του.
Το γρήγορο τέρμα του Κώστα Μήτρογλου (16΄) έδιωξε το άγχος από τους γηπεδούχους και τους βοήθησε να ελέγξουν το ματς. Οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου θα μπορούσαν, ωστόσο, να ισοφαρίσουν στο 44΄ με την τρομερή επέμβαση του Ιτάνζ στην προβολή του Χίμπλινγκερ, ενώ διαμαρτύρονται-δικαιολογημένα-για την φάση του 64΄, όταν ο ρέφερι του ματς δεν είδε την παράβαση στον Σασιασβίλι μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γιώργου Δώνη έφτασε μια-δύο φορές κοντά στο γκολ, με τους Επστάιν και Μπρίτο, αλλά δεν κατάφερε να «κλειδώσει» το ματς κι έτσι μέχρι το τέλος όλα ήταν ρευστά.