Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Λεωνίδας Γρηγοράκος: Δε θεωρείται δεδομένη η υποψηφιότητά μου στο νομό Λακωνίας, αν παραμείνει στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο Παπανδρέου

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στον fly fm 89.7 Λακωνίας & το ενημερωτικό site της Πελοποννήσου, flynews.gr στο Γιάννη Καρβουνιάρη, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Λακωνίας, κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος μιλώντας ξεκάθαρα αποκάλυψε ότι η υποψηφιότητά του στις επικείμενες εκλογές εξαρτάται από το ποιος θα είναι αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, αν θα υπάρχει ΠΑΣΟΚ ... Δε θεωρείται δεδομένη η υποψηφιότητά μου στο νομό Λακωνίας, αν το πολιτικό σκηνικό δεν αλλάξει!
 Συγχρόνως, χαρακτήρισε καταστροφικό το ενδεχόμενο εκλογών στις 19 Φεβρουαρίου. Πάντως, οι πιθανότητες να γίνουν εκλογές αυτή την ημερομηνία είναι λίγες! Δεν πρέπει να γίνουν εκλογές! Οι συνεργαζόμενες κυβερνήσεις θα είναι το ζητούμενο τα επόμενα χρόνια, αφού οι μονοκομματικές κυβερνήσεις απέτυχαν παταγωδώς! Ο κύριος Παπαδήμος έπρεπε να έχει ένα υπουργικό συμβούλιο 15 ατόμων και όχι 49, εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι άνεργοι κι έλαβαν τη θέση αυτή με τη λογική  "να τακτοποιήσουμε τους δικούς μας".
 Επίσης δήλωσε ότι τ
ο ΠΑΣΟΚ έχει κάνει τον ιστορικό του κύκλο! Αν δεν ανανεωθεί σε ιδέες, αν δεν ανανεωθεί σε πρόσωπα αν δεν ανανεώσει το λεγόμενο βαθύ ΠΑΣΟΚ που το κρατά καθηλωμένο, δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Αν παραμείνει στην ηγεσία ο Παπανδρέου, το ΠΑΣΟΚ θα κάνει στις εκλογές μια εμφάνιση, τα ποσοστά θα είναι τραγικά και πιστεύω ότι στο τέλος θα διαλυθεί!