Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Παραιτείται το Δ.Σ. της Ελλάδος Βέλου, έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 11 Δεκεμβρίου

Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η ήττα του Σαββάτου από την Κλένια με 2-0 στο Δημοτικό Στάδιο Βέλου προκάλεσε θύμο και δυσαρέσκεια για την διαιτησία στις τάξεις της Ελλάδας Βέλου. «Μελανό» σημείο του παιχνιδιού ήταν η φάση του πρώτου γκολ για τους φιλοξενούμενους στο 89ο λεπτό όπου α’ βοηθός Ιωάννης Κριτσιώνης δεν καταλόγισε καθαρό οφσάιντ και στην εξέλιξη της φάσης η Κλένια προηγήθηκε με 1-0.

Αναλυτικά το Δελτίου Τύπου της Ελλάδος Βέλου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΣ ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ – ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ ήρθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ καθώς:

Για άλλη μια αγωνιστική σαιζόν γίναμε θεατές στο ίδιο έργο, με διαφορετικούς ηθοποιούς, το ίδιο όμως και χειρότερο τέλος.

Η κακή διαιτησία του σημερινού αγώνα, με αποκορύφωμα το τριών μέτρων οφσάιντ γκολ που σημειώθηκε στο 89ο λεπτό του αγώνα (από τους 500 παρευρισκόμενους στο γήπεδο δεν το είδαν μόνο ο α’ βοηθός κος Ιωάννης Κριτσιώνης και ο διαιτητής κος Παναγιώτης Κακριδής), είναι το τέλος της υπομονής μας.
Για μια ακόμη φορά, η ομάδα μας πέφτει θύμα διαιτητικών λαθών και όση καλή διάθεση και εάν έχουμε απέναντι στη επιτροπή ορισμού διαιτητών, δεν μπορούμε παρά να υπενθυμίσουμε: Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη δεν είναι σύμπτωση.
Επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τους κόπους και τις θυσίες του σωματείου μας να σταθεί με αξιοπρέπεια στην Α΄ ερασιτεχνική κατηγορία, να προσκρούουν στις λανθασμένες αποφάσεις “τρίτων”, εφιστούμε την προσοχή των αρμοδίων οι οποίοι, φαίνεται να μη κατάφεραν να εξασφαλίσουν ικανό διαιτητικό τρίο στο σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής, όπως αυτό προκύπτει όχι από την δική μας κρίση αλλά από την κακή εφαρμογή των κανονισμών από τον διαιτητή και τον α΄ βοηθό τους οποίους η επιτροπή όρισε.

Αποφασίσαμε:
α)Την παραίτηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, καθώς είμαστε ανίκανοι να προστατέψουμε το σωματείο μας από τους ηθοποιούς. Πιστεύουμε ότι πρέπει όλοι όσοι ασκούν διοίκηση να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους (άμεσες ή έμμεσες).
β)Την σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μελών του Σωματείου μας για την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου και ώρα 10:30 π.μ. στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Βέλου με θέματα:

• Λήψη απόφασης για παραίτηση του Σωματείου μας από τα επίσημα πρωταθλήματα και κύπελλο της Ε.Π.Σ. Κορινθίας
• Εκλογή Νέων Μελών Διοικητικού Συμβουλίου


ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ


sportraito.blogspot.com