Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Υπουργέ κ. Μπεγλίτη, να ανάβεις και κανένα κεράκι στον ΄Αγιο Δημήτριο



Μούντζες και άγριο μπινελίκι έπεσε στον Υπουργό Εθνικής ΄Αμυνας Πάνο Μπεγλίτη κατά την αποχώρησή του χθες από το Ναό του Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης. Ο παλικαράς Μπεγλίτης είχε το θράσος ν΄απαντήσει και σε όσους τον αποκαλούσαν άχρηστο με αποτέλεσμα να τον πάρει σηκωτό η φρουρά του για να αποφευχθούν τα χειρότερα και να μην ξευτελιστεί τελείως.
Ολος ο κόσμος στις αποδοκιμασίες μέχρι και ηλικιωμένα άτομα τον μούντζωναν.
Φίλε Πάνο Μπεγλίτη προσπαθούσες κατά την έξοδό σου από τον Ναό να το παίξεις μάγκας και ότι δεν φοβάσαι την κατακραυγή του αγανακτισμένου πλήθους που είχε στηθεί έξω από το Ναό.
Κοίταξε να σου πω, το μάγκα, το νταή, τον καθαρό στη συνείδηση και τον άφοβο από απειλές του κόσμου, να μην το παίζεις όταν σε φυλάει ο στρατός και η Αστυνομία της Θεσσαλονίκης, έτσι ; Αν πίστευες ότι το λένε τα κότσια σου ας έβγαινες έξω από το Ναό εντελώς μόνος σου, αφού προηγουμένως θα είχες διώξει στρατό και αστυνομία και θα έβλεπες και συ ο ίδιος πόσα απίδια χωράει ο σάκκος.
Ένα είναι σίγουρο αγαπητέ, ότι θα έφευγες από το Ναό του Αγίου Δημητρίου με κατάγματα και σήμερα θα νοσηλευόσουνα στο Νοσοκομείο.
Για αυτά που σου γράφω, τα πράγματα μιλάνε μόνα τους,διότι είδαμε το σχετικό VIDEO στη τηλεόραση χθες βράδυ.
Αντε να ανάβεις και καμιά φορά κανένα κεράκι στον ΄Αγιο Δημήτριο που καθάρισες με κάποιες μούντζες και λίγο βρυσίδι.

Αναγνώστης