Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

¨Ηρθε η ώρα του Λαού να πει το Μεγάλο ΟΧΙ..

Οι Γερμανοί ξανάρχονται, αυτή τη φορά όχι με τανκς και όπλα, αλλά με τον οικονομικό στραγγαλισμό των Ελλήνων. Δυστυχώς αυτή την φορά οι Δοσίλογοι που μας κυβερνούν δεν τόλμησαν να ψελλίσουν το Μεγάλο ΟΧΙ του 1940. Ο 'Γκαουλάιτερ' Χορστ Ράιχενμπαχ, επικεφαλής του 4ου Οικονομικού Ράιχ ανέλαβε έργο ως άλλος υπερπρωθυπουργός. Από την άλλη πλευρά οι κυβερνώντες μας, παρά το κούρεμα μας με την ψιλή θα επιστέψουν από τις Βρυξέλες για μια ακόμα φορά, πανηγυρίζοντας για την επιτυχία τους… Αφού μας παρέδωσαν άνευ όρων, με συμφωνίες πολλών ετών χωρίς καμία νομιμοποίηση από τον Ελληνικό Λαό, αρνούμενοι την προσφυγή στις κάλπες. Ήρθε όμως η ώρα η δική μας, ήρθε η ώρα του Λαού να πει το Μεγάλο ΟΧΙ.. Ήρθε η ώρα να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας πριν μας αφανίσουν και ξεπουλήσουν ότι έχει ακόμα απομείνει…. Ήρθε η ώρα να φύγουν το ταχύτερο γιατί είναι κάτι παραπάνω από επικίνδυνοι και μας οδηγούν στην καταστροφή……
«Όχι» στην οικονομική πολιτική που ακολουθείται από την κυβέρνηση, λέει η ΟΛΜΕ με διακήρυξή της, η οποία θα διαβαστεί στις σχολικές εορτές για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Παράλληλα, καλεί τους εκπαιδευτικούς να φορέσουν, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, μαύρα περιβραχιόνια, κατά τις παρελάσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Την ίδια ώρα, μέσω του διαδικτύου ομάδες ζητούν από τους συμμετέχοντες στις μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις να μην απευθύνουν χαιρετισμό προς τους επισήμους, αλλά να στρέψουν το κεφάλι από την άλλη πλευρά. «Πρέπει να ξανασηκωθούμε! Πρέπει να βγούμε όλοι έξω. Να πούμε ξανά ΟΧΙ!» αναφέρει στη διακήρυξή της η ΟΛΜΕ, τονίζοντας πως «σήμερα καλούμαστε να πούμε 'ΟΧΙ' στην εξαθλίωση, στην εκποίηση του εθνικού πλούτου, στην ιδιωτικοποίηση των δημόσιων και κοινωνικών αγαθών, στην καταρράκωση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, στην κατάργηση των εργασιακών και κοινωνικών κατακτήσεων».
Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Σικυωνίων καλεί τους Συλλόγους Γονέων των σχολείων, αλλά και όλους τους γονείς, σε Ειρηνική Πορεία Διαμαρτυρίας την 28η Οκτωβρίου, πίσω από την παρέλαση των παιδιών κατά τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου του ΟΧΙ, στο Κιάτο, διεκδικώντας το σταμάτημα της υποβάθμισης της Δημόσιας Εκπαίδευσης. Η διεκδίκηση είναι ανάγκη, δεν είναι ντροπή!

prismavirus.blogspot.com