Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Κλειστό όλο το κέντρο από τους χιλιάδες οδηγούς ταξί

Ταξί από όλη την Ελλάδα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη έχουν φθάσει στο Σύνταγμα
 Θ. Λυμπερόπουλος: "Εάν έρθουν να μας πάρουν τα σπίτια εμείς θα τα κάψουμε"

Χιλιάδες οδηγοί ταξί από διάφορες γωνιές της Ελλάδας έφτασαν στην πλατεία Συντάγματος προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το νέο νομοσχέδιο και να αποπειραθούν, όπως υποστηρίζουν να περικυκλώσουν τη Βουλή την ώρα που μέσα στο κτίριο ο υπουργός Υποδομών, κ. Ραγκούσης θα ενημερώνει το ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ για το νέο νομοσχέδιο.

Βίντεο από τη συγκέντρωση των οδηγών ταξί στο Σύνταγμα



Χαρακτηριστικό είναι του μεγάλου αριθμού των οδηγών ταξί που έχουν συγκεντρωθεί είναι πως είναι κλειστοί όλοι οι δρόμοι γύρω από το κέντρο. Της πορείας προηγήθηκε μηχανοκίνητη πορεία των οδηγών ταξί.



Ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ μπροστά στο Σύνταγμα έκανε λόγο για χούντα του ΠΑΣΟΚ, που οι οδηγοί ταξί πρέπει να ρίξουν από την εξουσία, ενώ κάλεσε όλους τους συναδέλφους του να κάνουν στάση πληρωμών προς τον οργανισμό ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών, αλλά και να μην πληρώνουν τις δόσεις των τραπεζών για τα δάνεια που έχουν λάβει για την αγορά ταξί. Μάλιστα, δήλωσε πως "όποιος έρθει να μας πάρει το σπίτι, εμείς θα το καίμε".

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΑΤΑ



Σε ένδειξη διαμαρτυρίας οι αυτοκινητιστές έκαψαν ένα φέρετρο μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη, λέγοντας πως αντιπροσωπεύει την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Newsit