Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Δώρο... από τη Βοστώνη στη "Μπάρτσα" . Ο 36χρονος Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας Πάνος Μπεθάνης ανέλαβε την πλήρη χρηματοδότηση της ομάδας

Το είπε και το έκανε! Ο 36χρονος Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας Παναγιώτης Μπεθάνης από την Βοστόνη της Αμερικής , με μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας της Κορίθου μέσω του www.korinthosfans.gr , στις 27 Μαρτίου 2011 γνωστοποιούσε τις προθέσεις του όπως αναλάβει την πλήρη χρηματοδότηση της ομάδας..
Στο μήνυμά του εκείνο ο Μπεθάνης αναφεραι τα εξής:
"Καλησπέρα σε όλους, είπα να περιμένω μέχρι το καλοκαίρι και μετά να βγώ μπροστά αλλά δέν μου αρέσουν οι τελευταίες εξελίξεις στο forum και θα μιλήσω τώρα. Λέγομαι Πάνος Μπεθάνης είμαι επιχειρηματίας και μένω στην Βοστώνη, και θα αναλάβω πλήρη χρηματοδότηση της ομάδας το καλοκαίρι. Παρακαλώ σε όλους τους φιλάθλους λίγο υπομονή θα βγεί ειδική ανακοίνωση τον Απρίλιο. Θα χαρώ να σας γνωρίσω όλους, θα χρειαστούμε όλων την βοήθεια για να δημιουργήσουμε βάσης πρωταγωνίστριας ομάδας."

Tώρα η πρόθεση του Παναγιώτη Μπεθάνη έγινε πραγματικότητα. Όπως γνωστοποίησε θα στηρίξει οικονομικά και ηθικά τον σύλλογο σε όποια κατηγορία θα αγωνίζεται.
Μέ επίσημη ανακοίνωση η ΠΑΕ ΠΑΣ Κόρινθος επισημαίνει το γεγονός και κάνει γνωστό ότι:

«1) Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της μετατροπής της ομάδας σε ΠΑΕ, Μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ είναι από σήμερα ο επιχειρηματίας κος Πάνος Μπεθάνης που δραστηριοποιείται στην Βοστόνη των Η.Π.Α. Σε δηλώσεις του ο κος Μπεθάνης είπε ότι από σήμερα θα στηρίξει οικονομικά και ηθικά την ΠΑΕ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ανεξάρτητα σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται, με σκοπό την δημιουργία μιας ομάδας αντάξιας της ιστορίας και της διαδρομής της στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
2)Την Δευτέρα 01/08/2011 και ώρα 18:00 αρχίζει η προετοιμασία της ομάδας στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου.
3) Στο Δ.Σ. του συλλόγου προστέθηκε ο κος Δ. Καρακωστανττής, ο οποίος θα πάρει θέση στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας».



Ποιός είναι ο  Παναγιώτης Μπεθάνης:
O Παναγιώτης Μπεθάνης  δραστηριοποιείται στην Βοστόνη . Είναι
διευθύνων σύμβουλος της nSphere,
είναι υπεύθυνος για το στρατηγικό όραμα της οργάνωσης και Μ & Α. Πριν από την nSphere, ο Μπεθάνης ήταν Διευθύνων Σύμβουλος της Αλληλεπίδρασης Media Group. Είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου στο Alkemy Ltd, μια πράσινη εταιρία τεχνολογίας με πολλαπλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας τεχνολογίας σχεδιασμένη για να παρέχει το μεγαλύτερο αστικό στον κόσμο. Είναι επίσης στο Διοικητικό Συμβούλιο για γνωμοδότηση, μια εταιρεία ερευνών αγοράς στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Ο Μπεθάνης είναι πτυχιούχος του Brandeis University, Πανεπιστήμιο της Βοστώνης και ζεί εκεί απ' την ηλικία των 16 ετών. Επισκέπτεται την Ελλάδα αρκετές φορές το χρόνο και του αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο. Απονεμήθηκε πρόσφατα το διάσημο Top 40 κάτω των 40 ετών τον τίτλο από την Επιχειρηματική Εφημερίδα της Βοστώνης για τις προσπάθειές του.