Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – Καμία ένσταση για Παναχαϊκή

Ως ψευδή χαρακτηρίζουν στον Πλατανιά τα δημοσιεύματα περί ένστασης εις βάρος της Παναχαϊκής για τη φορολογική ενημερότητα. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ Πλατανιάς δηλώνουν κατηγορηματικά ότι ουδέποτε είχαν την πρόθεση να εκμεταλλευτούν το οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει με άλλο σωματείο και δη, με την πρωταθλήτρια ομάδα της Γ' Εθνικής, Παναχαϊκής με την οποία υπάρχουν καλές σχέσεις και τη θεωρούν δίκαια πρωταθλήτρια.
Στον Πλατανιά θεωρούν ότι για οτιδήποτε προκύψει θα αποφανθεί η πολιτεία. Από την άλλη η διοίκηση της ομάδας δεν θα εμπλακεί στο παραμικρό. Ούτως ή άλλως οι αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν τελειώσει και οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται ήδη στις...παραλίες.
Τα δημοσιεύματα (αποκυήματα της φαντασίας σύμφωνα με τους ανθρώπους του Πλατανιά) ανέφεραν ότι ο Πλατανιάς έχει έννομο συμφέρον από την υπόθεση της Παναχαϊκής διότι ήταν η τελευταία ομάδα που την αντιμετώπισε στο πρωτάθλημα και ότι θα μπορούσε να επωφεληθεί για βαθμολογικούς λόγους για να πάρει στα χαρτιά το ματς στην Πάτρα. Το πρωί της Παρασκευής μάλιστα, άνθρωποι του Πλατανιά ήρθαν σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της Παναχαϊκής, Αλέξη Κούγια όπου δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις..

Πηγή: athleticradio.gr