Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Βάζει... λουκέτο στην ΕΠΟ ο Πιλάβιος


Ο πρόεδρος της ΕΠΟ έθεσε τελικά θέμα αναστολής της λειτουργίας της ΕΠΟ από την ερχόμενη Δευτέρα, ως... άμυνα της Ομοσπονδίας στα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.


 
Την αναστολή κάθε λειτουργίας της ΕΠΟ από την προσεχή Δευτέρα και μέχρι νεοτέρας, ζήτησε ο Σοφοκλής Πιλάβιος, κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης της Ομοσπονδίας που γίνεται στα γραφεία της ΕΟΕ..
 
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ κάλεσε όλους τους εμπλεκόμενους “... να αποφασίσουμε τι ποδόσφαιρο θέλουμε”, ενώ έκανε λόγο για “... ποδόσφαιρο των μπράβων, των στημένων αγώνων και των χουλιγκάνων”.
 
Στην ομιλία του ο κ. Πιλάβιος είπε: "Πρέπει να κάνουμε άνοιγμα στην ποδοσφαιρική οικογένεια και την κοινωνία. Να διαλέξουν όλοι οι εμπλεκόμενοι τι είδους ποδόσφαιρο θέλουν. Αν επιθυμούν το ποδόσφαιρο το ποδόσφαιρο των μπράβων, των στημένων αγώνων και των χουλιγκάνων. Προτείνω και θέτω προς ψηφοφορία σε όλα τα μέλη-ενώσεις της ομοσπονδίας να ανασταλεί από την προσεχή Δευτέρα και μέχρι νεοτέρας κάθε λειτουργία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και των κατά τόπους Ενώσεων".

"Το ελληνικό ποδόσφαιρο ή θα γίνει καλύτερο ή θα πεθάνει, τα πράγματα έχουν φτάσει σε οριακό σημείο", συμπλήρωσε ο Σοφοκλης Πιλάβιος, ο οποίος επικαλέστηκε μια σειρά ζητημάτων, όπως τις απειλές κατά της ζωής του, που όπως κατήγγειλε τις προηγούμενες ημέρες, έχει δεχθεί αλλά και την κατάσταση με τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες, δηλαδή τις πιέσεις για το θέμα με τις πλαστογραφημένες ασφαλιστικές ενημερότητες, τις αδειοδοτήσεις των ομάδων και την αδυναμία ακόμη και Ιούνιο να επικυρωθούν οι βαθμολογίες των εθνικών πρωταθλημάτων.

"Από την Πολιτεία ζητούν το τέλειο άλλοθι για να μας βάλουν λουκέτο. Στις ομάδες είχαμε πει ξεκάθαρα πόσο σκληροί θα είναι οι όροι για να πάρουν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, αλλά δεν μας πήραν στα σοβαρά", πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ
newsit.gr